Published On: 29.12.20231,3 min readViews: 87Categories: NieuwsTags: , , , ,

Nieuwe saxofoondocente in Nijmegen: Linda Jacobs

Linda Jacobs kleur tegen muur

Major7 Music Teachers is verheugd om een nieuwe saxofoondocente aan te kondigen: Linda Jacobs. Linda is een professionele en enthousiaste saxofoniste die al meer dan 29 jaar lesgeeft aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Linda heeft een conservatoriumopleiding gevolgd en speelt in verschillende bands en ensembles. Ze geeft zowel online als offline saxofoonles in haar eigen studio in Nijmegen.

Linda vertelt: “Ik hou van saxofoon spelen en ik vind het geweldig om mijn passie en kennis te delen met mijn leerlingen. Ik stem mijn lessen af op de wensen en doelen van elke leerling. Ik leer ze niet alleen de techniek en de theorie, maar ook de expressie en het plezier van muziek maken. Ik speel zelf verschillende stijlen, van klassiek tot pop, funk en rock en ik kan mijn leerlingen daarin begeleiden en inspireren.”

Wil je meer weten over Linda of saxofoonles bij haar volgen? Ga dan naar haar bio op onze website. Daar kun je ook een gratis proefles aanvragen of een les pakket bestellen.

Major7 Music Teachers is een platform waar je online of offline muziekles kunt volgen bij professionele en enthousiaste docenten. Wij bieden lessen aan in verschillende instrumenten, stijlen en genres. Of je nu beginner of gevorderd bent, jong of oud, wij hebben de perfecte docent voor jou.

Woon je in de buurt van Nijmegen? Ga snel naar onze saxofoon lessen om saxofoonlessen bij Linda te volgen.

Bedankt voor het lezen en tot ziens bij Major7 Music Teachers!

Ook interessant

Wellicht vind je de volgende artikelen ook interessant

Overzicht

Over de auteur

Sjaak Lammers
Ik ben Sjaak Lammers. Oprichter van Major7 Music Teachers en jazzpianist en pianodocent. Ik schrijf regelmatig artikelen over muziekles op de site. Klik hier om ons team te bekijken.

Schrijf je vandaag nog in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief alle nieuws en artikelen direct in je inbox te ontvangen

Discussie

Leave A Comment

Deel dit verhaal, kies je platform!