Adrian Moncada

Docent Profiel

Linda Jacobs

Overzicht

Saxofoonles in Nijmegen met Linda Jacobs

Wil je leren saxofoon leren spelen van een gepassioneerde en veelzijdige saxofoondocente in Nijmegen? Dan is Linda Jacobs de muziekdocent die je zoekt!

Over Linda

Linda Jacobs is een veelzijdige saxofoondocente in Nijmegen, die gespecialiseerd is in verschillende genres, zoals klassiek, pop, rock en funk. Ze is een ervaren muziekdocent, die lesgeeft aan leerlingen van alle leeftijden en zelf ook actief veel optreedt.

Wat kun je verwachten van de saxofoonlessen?

Linda heeft klassiek saxofoon gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en de Hogeschool voor Kunsten Utrecht bij Andre Hemmers.

Op haar 8ste startte ze me blokfluit en op haar 9de kreeg ze haar 1ste saxofoonles.

Zij ging al op 15 jarige leeftijd naar de vooropleiding, dat wil zeggen een Havo en vooropleiding in een. Alle klasgenoten zaten in gastgezinnen vanuit het hele land en buitenland.
Daardoor startte zij al op 16 jarige leeftijd met lesgeven. Eerst aan fanfare en harmonieleerlingen en na haar eindexamen op muziekscholen.

Nieuwe weg als muziekdocent

Na 29 jaar in een klassiek saxofoonkwartet spelen, in een saxofoonorkest en concertjes geven met pianobegeleiding ging het roer om. Want in de lockdown stopte zij met lesgeven en gooide haar bladmuziek weg, om uiteindelijk op eigen houtje haar weg te vinden in het improviseren.
Daarbij liep ze tegen allerlei uitdagingen op. Want als geen ander snapt ze dus hoe moeilijk het begin is hierin. Nadat de cafe’s weer open mochten bezocht ze jamsessies, eerst om te luisteren. Immers, ze durfde nog niet te spelen.
Daar ontmoette ze haar huidige vriend. Hij was de jamsessieleider en een talentvolle improvisatiemuzikant. Daardoor begon ze langzaamaan mee te spelen, om met vallen en opstaan deze voor haar nieuwe manier van spelen te omarmen.
Inmiddels zit ze in 4 verschillende bands , is over haar improvisatie-angst heen. Uiteraard snapt Linda dus wel precies hoe het voelt als jij dat hebt. Door haar nieuw verworven vaardigheden kan ze nu op een andere manier lesgeven. Ook ontdekt ze zelf nog elke dag nieuwe dingen en nieuwe muziek waardoor haar enthousiasme weer torenhoog is.
Er is een nieuwe wereld voor haar opengegaan en die wil ze met jou delen.

Hoe kun je je inschrijven voor de muziekles?

Als je meer wilt weten over Linda of een proefles wilt boeken, neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Linda heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wat zijn de voordelen bij Major7 Music Teachers?

Als je je nu inschrijft voor de saxofoonlessen van Linda, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om te kiezen tussen online of fysieke lessen

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de saxofoonlessen van Linda Jacobs, een zeer bevlogen saxofoondocente in Nijmegen!

Linda is enthousiast om via Major7 Music Teachers lessen te geven en kijkt ernaar uit om jouw als leerling te ontmoeten!

Voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium

Leslocatie

Nijmegen

Gitaarles en Luitles in Voorburg - van Aremberglaan
De gildekamp 23
6545LW Nijmegen, Gelderland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Geopend

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Bekijk hier de muziekles Linda Jacobs in Nijmegen