Published On: 05.03.20242 min readViews: 110Categories: NieuwsTags: , , ,

Antares Flare: Another Problem Ahead – EP Release en Concerten

Ben je op zoek naar een unieke muzikale ervaring die je meeneemt naar nieuwe sonische gebieden? Dan wil je zeker de nieuwe EP van Antares Flare niet missen: Another Problem Ahead. Deze internationale sextet, geleid door de getalenteerde gitarist en componist Piero Conte, combineert aardse ritmes met electro-psychedelische sferen, geïnspireerd door de Congo regenwouden, Jimi Hendrix en Clever Austin. Hun nieuwe EP, uitgebracht onder het label Wicked Wax, verkent de maatschappelijke problemen die voortkomen uit een moderne, technologie-afhankelijke levensstijl, en contrasteert ze met het beeld van oude stammen wiens levens verbonden waren met de natuurlijke ritmes van zang en dans.

Antares Flare bestaat uit zes topmuzikanten waarvan twee docenten die muziekdocent zijn bij Major7 Music Teachers, een platform waar je muzieklessen kunt volgen van de geschoolde muziek docenten.

Line-up Antares Flare Another Problem Ahead

  • Piero Conte – Guitar, Synth

  • Andrea Leone – Saxophone

  • Paul van de Calseijde – Saxophone, Synth
  • Paolo Petrecca – Trumpet

  • Dean Montanaro – Bass

  • Euan Jenkins – Drums
Antares Flare: Another Problem Ahead - EP Release en Concerten

Dean Montanaro

Dean Montanaro, een veelzijdige bassist die zowel jazz, funk als rock speelt

Dean Montanaro

Andrea Leone

Andrea Leone, een saxofonist die bekend staat om zijn expressieve en lyrische stijl.

Andrea Leone

Als je benieuwd bent naar de muziek van Antares Flare, kun je hier een privé luisterlink vinden. Maar nog beter, je kunt ze live zien spelen op een van hun aankomende concerten in verschillende steden in Nederland en Italië.

Hier is een lijst van de data en locaties Antares Flare:

Mis deze kans niet om Antares Flare live te zien en te horen, en om kennis te maken met hun docenten bij Major7 Music Teachers. Dit is een band die je zeker in de gaten moet houden, want ze hebben al veel lof gekregen van de jury van de Karel van Eerd Music Awards, die zei:

Leuke, groovende groep met effectieve composities. De elektronische geluiden zijn smaakvol toegevoegd. Uitstekende trompettist. Erg benieuwd naar de live performance van Antares Flare.

Over de auteur

Sjaak Lammers
Ik ben Sjaak Lammers. Oprichter van Major7 Music Teachers en jazzpianist en pianodocent. Ik schrijf regelmatig artikelen over muziekles op de site. Klik hier om ons team te bekijken.

Schrijf je vandaag nog in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief alle nieuws en artikelen direct in je inbox te ontvangen

Discussie

Leave A Comment

Deel dit verhaal, kies je platform!