Published On: 14.07.20231,3 min readViews: 154Categories: NieuwsTags: , , ,

Bericht: Juliana Middelburg start Indoor Percussion Unit

Ben je een muzikant of performer die houdt van drummen, gitaarspelen, toetsen spelen of dansen? Dan is dit je kans om mee te doen aan een uniek project: de Indoor Percussion Unit van Juliana Middelburg!

Wat is een Indoor Percussion Unit

Een Indoor Percussion Unit is een groep die een spectaculaire show maakt met muziek, theater en beweging. Die show voeren ze op bij verschillende wedstrijden in Europa, waar ze strijden om de titel van kampioen.

Kijk hier voor een voorbeeld van zo’n show

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Juliana Middelburg is een muziekvereniging met een lange traditie in de “outdoor”-muziek. Dit jaar gaan ze voor het eerst een Indoor Percussion Unit opzetten, en daar hebben ze jouw hulp bij nodig!

Het thema van de show dit jaar is “Het Pad van de Ninja”. Dat betekent dat de muziek, de kleding en de bewegingen allemaal te maken hebben met ninja’s. Het is een spannend en uitdagend thema dat veel mogelijkheden biedt voor creativiteit. Hier kun je alvast een impressievideo zien:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Doe met met deze indoor percussion unit

Lijkt het je leuk om mee te doen aan dit avontuur? Meld je dan aan voor de inspeeldag op 2 september! Daar kun je kennismaken met de andere muzikanten en performers, en samen alvast wat muziek en bewegingen oefenen.

Voor meer informatie kun je kijken op https://juliana.org/drumline/ of contact opnemen met Ivo op ibo_voot@hotmail.com of 06 385 912 91.

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We hopen je snel te zien bij Juliana Middelburg!

Over de auteur

Sjaak Lammers
Ik ben Sjaak Lammers. Oprichter van Major7 Music Teachers en jazzpianist en pianodocent. Ik schrijf regelmatig artikelen over muziekles op de site. Klik hier om ons team te bekijken.

Schrijf je vandaag nog in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief alle nieuws en artikelen direct in je inbox te ontvangen

Discussie

Leave A Comment

Deel dit verhaal, kies je platform!