Published On: 26.08.20231,9 min readViews: 256Categories: NieuwsTags:

Marco Zago is een Italiaanse pianist, toetsenist die naar Schiedam is verhuisd. Deze pianodocent, componist en arrangeur heeft een passie voor jazz, pop, rock, neo-soul en R&B. Hij heeft een conservatorium diploma in jazz piano behaald in Italië en doet in Rotterdam nog een extra master, en heeft meer dan 10 jaar ervaring als sessiemuzikant en bandleider. Hij heeft samengewerkt met vele artiesten in Italië en Europa, en heeft onlangs zijn eerste album uitgebracht met zijn eigen kwartet The Mad Lab.

Pianist Marco Zago

Pianoles

Marco geeft al sinds 2022 les op het muziekdocenten platform Major7 Music Teachers, waar hij leerlingen van alle leeftijden en niveaus helpt om hun muzikale talenten te ontwikkelen. Zo biedt hij lessen aan in piano, keyboard en muziekproductie, en leert zijn leerlingen niet alleen de techniek en de theorie van het spelen, maar ook hoe ze hun eigen muziek kunnen componeren, arrangeren en produceren met behulp van synthesizers en digitale audio software. Hij gebruikt leuke spelletjes en activiteiten om de lessen boeiend en interactief te maken.

Verhuizing

Marco is onlangs verhuisd van Maastricht naar Schiedam, waar hij een nieuw avontuur begint in een moderne en duurzame woon- en werkruimte. Hij woont nu in het voormalige DCMR kantoorpand dat is omgebouwd tot een appartementencomplex genaamd SCYE010.

Marco zegt dat hij erg blij is met zijn nieuwe woning, die hem veel comfort en gemak biedt. Hij heeft een prachtig uitzicht over de stad Schiedam, die bekend staat om zijn historische centrum, zijn jeneverindustrie en zijn culturele evenementen.

Marco zegt dat hij zich snel heeft aangepast aan zijn nieuwe omgeving, en dat hij veel nieuwe mensen heeft ontmoet. Hij is ook erg enthousiast over het voortzetten van zijn lespraktijk op Major7 Music Teachers, waar hij veel tevreden leerlingen heeft.

Gratis Proefles in Schiedam

Hij nodigt iedereen uit die geïnteresseerd is in pianoles, keyboardles of muziekproductieles om contact met hem op te nemen via info@major7.nl of 06-42656540. Hij biedt ook een gratis proefles aan voor nieuwe leerlingen

Marco is een voorbeeld van een veelzijdige en getalenteerde muzikant die zijn passie voor muziek deelt met zijn leerlingen. Hij is ook een voorbeeld van iemand die durft te veranderen en te groeien in zijn persoonlijke en professionele leven.

Wij wensen hem veel succes en geluk toe in zijn nieuwe woonplaats Schiedam!

Overzicht

Over de auteur

Lammers
Ik ben Sjaak Lammers. Oprichter van Major7 Music Teachers en jazzpianist en pianodocent. Ik schrijf regelmatig artikelen over muziekles op de site. Klik hier om ons team te bekijken.

Schrijf je vandaag nog in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief alle nieuws en artikelen direct in je inbox te ontvangen

Discussie

Leave A Comment

Deel dit verhaal, kies je platform!