Published On: 20.06.20231,3 min readViews: 407Categories: NieuwsTags:

Nieuwe locatie in Vlissingen – Major7 Music Teachers

Ben je op zoek naar professionele en betaalbare muziekles in Vlissingen? Dan ben je bij Major7 Music Teachers aan het juiste adres! Wij zijn een team van enthousiaste en ervaren muziekdocenten met een conservatoriumopleiding. Wij geven les in verschillende instrumenten en stijlen, van klassiek tot pop, van piano tot zang. Of je nu beginner of gevorderd bent, jong of oud, wij helpen je graag om je muzikale talent te ontwikkelen en je plezier in muziek te vergroten.

Wij geven les in de Muziekkazerne, een prachtige locatie in het centrum van Vlissingen. De Muziekkazerne beschikt over ruime en sfeervolle les- en repetitieruimtes die speciaal zijn ingericht voor muziekonderwijs. Je kunt er ook gebruik maken van de gezellige kantine en de gratis parkeergelegenheid.

De muziekkazerne Vlissingen

Bij Major7 Music Teachers kun je rekenen op veel voordelen, zoals:

  • 5% korting op muziekboeken met Major7 Music Store
  • Samenspel mogelijkheden met andere leerlingen of docenten
  • Examen- en muziekexamens mogelijk
  • Korting op workshops van gastdocenten
  • Een leerlingen portaal waar je je lessen kunt inplannen en je huiswerk kunt bijhouden
  • Flexibiliteit in het aantal en de duur van de lessen
  • Extra korting bij het afnemen van meer lessen

Wil je kennismaken met onze docenten en ons aanbod? Vraag dan nu een gratis proefles aan via onze website. Je kunt kiezen uit verschillende instrumenten, stijlen en docenten. Zo kun je zelf ervaren hoe leuk en leerzaam het is om muziekles te volgen bij Major7 Music Teachers.

Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis proefles. Wij verwelkomen je graag in onze nieuwe locatie in Vlissingen!

ONZE DOCENTEN IN VLISSINGEN

Overzicht

Over de auteur

Sjaak Lammers
Ik ben Sjaak Lammers. Oprichter van Major7 Music Teachers en jazzpianist en pianodocent. Ik schrijf regelmatig artikelen over muziekles op de site. Klik hier om ons team te bekijken.

Schrijf je vandaag nog in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief alle nieuws en artikelen direct in je inbox te ontvangen

Discussie

Leave A Comment

Deel dit verhaal, kies je platform!