Adrian Moncada

Docent Profiel

Thalia Cook-Hansen

Zangles in Amsterdam met Thalia Cook-Hansen

Wil je leren zingen met een gepassioneerde en veelzijdige zangdocente in Amsterdam,? Dan is Thalia Cook-Hansen de perfecte keuze voor jou!

Over Thalia

Thalia Cook-Hansen is een zangdocente die gespecialiseerd is in verschillende genres, zoals klassieke zang, opera, musical, pop en jazz. Ze geeft al meer dan acht jaar zangles aan leerlingen van alle leeftijden en blijft zelf ook actief trainen en optreden.

Wat kun je verwachten van de zanglessen?

Thalia hecht veel waarde aan muzikaliteit en het ontdekken van de ware en natuurlijke stem van elke leerling. Ze vindt het belangrijk om een passie en liefde voor zowel het leerproces als de eigenheid die men aan zijn of haar muziek kan geven te stimuleren. Ze hanteert een lesmethode die gebaseerd is op pedagogiek, gezond zingen en plezier.

Thalia heeft ervaring met muziektherapie, zowel met volwassenen als met kinderen, en streeft ernaar om een positieve, zorgzame en boeiende sfeer te creëren voor haar leerlingen. Ze heeft altijd een sterke band met al haar leerlingen. Ze is klassiek opgeleid in opera en treedt ook regelmatig op met pop, jazz en akoestische nummers. Ze is momenteel bezig met haar master aan de Dutch National Opera Academy als sopraan. Voordat ze naar Amsterdam verhuisde, studeerde ze aan de Glenn Gould School of the Royal Conservatory in Toronto, Canada. De lessen worden in het Engels gegeven.

Naast zingen, is er ook de mogelijkheid om andere muzikale aspecten te integreren als de leerling dat wil; gehoortraining, harmonieën, noten lezen, etc…

Hoe kun je je inschrijven voor de muziekles?

Als je meer wilt weten over Thalia of een proefles wilt boeken, neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Patrycja heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wat zijn de voordelen bij Major7 Music Teachers?

Als je je nu inschrijft voor de zanglessen van Thalia, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om te kiezen tussen online of fysieke lessen

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de cellolessen van Thalia Cook-Hansen, de beste cellodocente in Rotterdam Zuid!

Thalia is enthousiast om zich aan te sluiten bij Major7 Music Teachers en kijkt ernaar uit om al haar nieuwe leerlingen te ontmoeten!

Voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium

Leslocatie

Amsterdam

Tweede Atjehstraat 36-h - Amsterdam
Tweede Atjehstraat 36 h
1094 XD Amsterdam, Noord-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: thalia@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag13:00 - 19:00
Dinsdag13:00 - 19:00
Woensdag13:00 - 19:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Bekijk hier de muzieklessen van Thalia Cook-Hansen