Adrian Moncada

Docent Profiel

Antigoni Seferli

Antigoni Seferli is een professionele celliste en docente die in Amsterdam woont en werkt. Ze is van oorsprong Grieks, maar is naar Amsterdam verhuisd om daar cello te studeren. Ze heeft een passie voor klassieke en barokmuziek.

Antigoni begon cello te spelen in 1998 en behaalde haar bachelor in 2013 in Athene, Griekenland. Daarna behaalde ze haar tweede bachelor met het profiel van oude muziek aan de Staatsuniversiteit voor Muziek en Podiumkunsten van Stuttgart, in Duitsland. Momenteel rondt ze haar master in historische uitvoeringspraktijk af aan het Conservatorium van Amsterdam bij Viola de Hoog. Ondertussen is Antigoni actief in ensemble- en solospel zowel in Nederland als in Griekenland.

Antigoni houdt van de diversiteit en de uitdaging van het lesgeven. Ze stemt haar lessen af op de individuele wensen en doelen van elke leerling en gebruikt verschillende methodes en stijlen om de techniek, theorie en expressie te verbeteren. Ze bereidt haar leerlingen ook voor op examens, audities of optredens als ze dat willen.

Antigoni staat open voor allerlei genres en laat haar leerlingen zoveel mogelijk muziek spelen die ze zelf mooi en inspirerend vinden. Het plezier staat dan ook voorop. Ze geeft les in het Grieks of Engels.

Antigoni is beschikbaar in Amsterdam en omstreken. Wil je meer weten over Antigoni of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder en online betalen. Wees er snel bij, want Antigoni heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Leslocaties

Celloles Amsterdam Woutertje Pietersestraat 2
Woutertje Pietersetraat 2
1061 DC Amsterdam, Noord-Holland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Gesloten

Locatie Antigoni

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Contactformulier