Adrian Moncada

Docent Profiel

Antonio Alemanno

Antonio Alemanno is een veelzijdige muziekdocent die contrabasles, celloles en Oedles geeft in Haaren.

Hij heeft een passie voor muziek uit verschillende culturen en stijlen, zoals klassiek, jazz, wereldmuziek en improvisatie. Hij heeft gestudeerd aan het conservatorium van Napels en aan het conservatorium van Rotterdam, waar hij zijn masterdiploma behaalde. Hij heeft samengewerkt met vele bekende artiesten en orkesten, zowel in Nederland als in het buitenland.

Als docent heeft Antonio meer dan 15 jaar ervaring in het geven van muziekles aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Hij geeft les in Haaren, waar hij een gezellige en inspirerende studio heeft. Hij past zijn lesmethode aan de wensen en doelen van elke leerling aan, met aandacht voor techniek, muzikaliteit, plezier en creativiteit. Hij leert zijn leerlingen niet alleen hoe ze hun instrument moeten bespelen, maar ook hoe ze hun eigen muzikale identiteit kunnen ontwikkelen.

Wil je contrabas, cello of Oud leren spelen in Haaren? Of wil je je vaardigheden verbeteren en nieuwe muzikale uitdagingen aangaan? Neem dan contact op met Antonio en maak een afspraak voor een gratis proefles. Je zult ontdekken hoe leuk en leerzaam het is om muziek te maken met deze enthousiaste en professionele docent.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocaties

Cello, Contrabas en Oedles in Boxtel - Hertogenstraat 22
Hertogenstraat 22
5282 NR Boxtel, Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Geopend

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie