Adrian Moncada

Docent Profiel

Robin El Hage

Robin El Hage is een veelzijdige muzikant die zowel pianoles als accordeonles geeft in de Argentijnse tango. Hij woont en werkt in Haarlem, waar hij zijn passie voor deze muziekstijl deelt met zijn leerlingen.

Robin Hage is Tango pianist, woonachtig in Haarlem. In 2016 rondde hij zijn bachelor cum laude af aan het Rotterdams Conservatorium. Nadien is hij doorgegaan met specialiseren in de Argentijnse tango. Hij heeft hier zijn Master’s graad in behaalt.
Momenteel stort Robin zich op het arrangeren voor orkest en het uitvoeren van concerten met zijn verschillende ensembles waaronder, R&G Tango Duo, Grupo del Sur, Los Tangueros Clásicos en Septeto Camaleón.
Het doel van de tango piano lessen is om elke student de benodigde kennis te geven. Met de bedoeling de muziek te spelen waarvan ze houden. Om die reden gebruik ik een combinatie van systemen om een ​​basiscurriculum te vormen. Dit curriculum dient als basis waarop we samen het individuele lesplan van elke leerling bouwen.

Robin heeft zijn bachelor en master in de Argentijnse tango behaald aan het Rotterdams Conservatorium, waar hij zich specialiseerde als pianist en arrangeur. Hij treedt regelmatig op met verschillende ensembles, zoals R&G Tango Duo, Grupo del Sur, Los Tangueros Clásicos en Septeto Camaleón.Septeto Camaleón, R&G Tango Duo, Los Tangueros Clásicos en Grupo del Sur.

Evenementen Robin

Bekijk hier de concerten en evenementen van Robin

Daarnaast verzorgt hij ook sfeervolle achtergrondmuziek voor bruiloften, recepties, feesten, verjaardagen, diners en zakelijke bijeenkomsten. Met een repertoire van meer dan 6 uur, waarvan het grootste deel uit het hoofd gespeeld wordt, levert hij graag maatwerk.

Robin stemt zijn lessen af op de wensen en het niveau van zijn leerlingen. Hij leert hen de techniek, de ritmiek, de harmonie en de expressie van de Argentijnse tango. Of je nu beginner of gevorderd bent, Robin helpt je om je spel te verbeteren en je plezier te vergroten. Wil je graag pianoles of accordeonles van Robin El Hage?

Bestel dan nu je lessen via Major7 Music Teachers. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten en opties. Je zult er geen spijt van krijgen!

Leslocaties

Pianoles Haarlem - Karel Doormanlaan 86
Karel Doormanlaan 86
2024HN Haarlem, Noord-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Geopend

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer