Adrian Moncada

Docent Profiel

Eider Armendariz

Overzicht

Hoi! Ik ben Eider Armendariz, ik woon in Zwolle en geef vioolles als docent bij Major7 Music Teachers. Je kunt hier iets meer over mij leren:

Wie is Eider Ermandariz?

Eider Armendariz is een professionele violiste die vioolles geeft aan studenten van elk niveau. Ze studeert momenteel een master aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Eider is een veelzijdige en creatieve muzikant, die zich niet alleen bezighoudt met klassieke muziek, maar ook met andere kunstvormen. Ze heeft een ebook gepubliceerd over artistieke identiteit en ze is bezig met muziekproductie en marketing. Eider speelt ook in verschillende kamermuziekensembles, zoals het Brillante Strijkkwartet en het Don·nes Trio.

Wat is mijn verhaal?

Toen ik 7 was, begon ik viool te spelen in mijn geboortestad Bilbao, Spanje. Ik was snel verliefd op het instrument en de muziekwereld. Ik volgde mijn passie en studeerde aan het conservatorium van Navarra, Spanje, waar ik mijn bachelordiploma behaalde. Daarna verhuisde ik naar Nederland om mijn masteropleiding te volgen aan het ArtEZ Conservatorium, waar ik les kreeg van Sarah Kapustin. Ik heb ook deelgenomen aan verschillende masterclasses, festivals en orkestprojecten in verschillende landen van Europa.

Wat is mijn missie?

Mijn missie is om mijn liefde voor muziek te delen met mijn studenten en mijn publiek. Ik wil mijn studenten helpen om hun eigen stem te vinden en zich vrij te uiten door middel van muziek. Ik past mijn lessen aan aan de wensen en behoeften van elke student, en ik gebruik verschillende methoden en technieken om het leren leuk en effectief te maken. Ik geef ook online vioollessen, waardoor ik mijn studenten kan bereiken waar ze ook zijn.

Wat maakt mij uniek?

Wat mij uniek maakt is mijn nieuwsgierigheid en mijn drang om mezelf voortdurend te ontwikkelen als artiest. Ik ben niet bang om nieuwe dingen te proberen en mijn grenzen te verleggen. Ik ben ook een schrijfster, ik deel graag mijn ervaringen en inzichten op mijn blog en in mijn ebook. Ik ben geïnteresseerd in de psychologische en filosofische aspecten van het kunstenaarschap, en ik wil andere artiesten inspireren om hun artistieke identiteit te vinden en te versterken.

Hoe kan ik jou helpen?

Ik kan je helpen als je op zoek bent naar een viooldocent die je kan begeleiden op je muzikale reis. Of je nu een beginner bent of een gevorderde, of je nu klassiek of modern wilt spelen, ik kan je de juiste tools en tips geven om je doelen te bereiken. Boek nu een gratis proefles.

Voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocatie

Zwolle

Vioolles in Zwolle - Talentenplein 269-800x533
Talentenplein 269
8021 EZ Zwolle, Overijssel
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: eider@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag17:00 - 21:00
Dinsdag10:00 - 16:00
Donderdag14:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 17:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Galerij

Bekijk hier de muzieklessen van Eider Armendariz in Zwolle

Contactformulier