Adrian Moncada

Docent Profiel

Jeremy Bass

Overzicht

Gitaarles in Voorburg, met Jeremy Bass

Wil je gitaarles of componeren van een gepassioneerde en veelzijdige gitaardocent en luit speler in Voorburg? Dan is Jeremy Bass de perfecte keuze voor jou!

Jeremy Bass is een professionele muziekdocent gitaar, luit, theorbe, mandoline en ukelele met een academische opleiding en werkervaring in Amerika, Engeland, Spanje en Nederland.

Over Jeremy Bass

Jeremy Bass is een veelzijdige en ervaren muziekdocent klassiek gitaar met masters in gitaar, luit en theorbe die zijn passie voor muziek graag deelt met zijn leerlingen. Hij werd geboren in Amerika.

Hij is onlangs afgestudeerd met een master in luit en theorbe aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Vanwege het culturele klimaat in Nederland is hij gevestigd in Voorburg, Nederland.

Speelervaring Jeremy

Voordat hij zich ging richten op oude muziek, blonk Jeremy uit in hedendaagse kamermuziek. Hij nam het Guitar Quartet van Juan Trigos op met het UK Guitar Quartet en voerde verschillende werken uit. Hij heeft nauw samengewerkt met David del Puerto en is de dedicatee van stukken van Luca Cori, Juan Trigos, Jorge Castro en John Hedger.

Jeremy heeft opgetreden met orkesten als de Atlanta Symphony en de Peoria Symphony. Als een 2018-2019 Fulbright Scholar Grantee in Madrid, stelde hij de kamermuziekserie “Atando cuerdas” samen in het Internationaal Instituut van Madrid. Tegelijkertijd verdiepte hij zich in basso continuo.

Zijn debuut solo opname, “David del Puerto: Guitar Sonatas, Volume 1,” is digitaal beschikbaar. Jeremy is ook een ervaren leraar die zich richt op klassieke gitaar en luiten. Hij geeft momenteel online les bij de Cleveland Classical Guitar Society en in-person bij Major7 Music Teachers in Den Haag.

Hoe kun je je inschrijven voor de muziekles?

Als je meer wilt weten over Jeremy of een proefles wilt boeken, neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Livia heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wat zijn de voordelen bij Major7 Music Teachers?

Als je je nu inschrijft voor de piano of compositielessen van Jeremy, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om te kiezen tussen online of fysieke lessen

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de gitaar-, luit-, theorbe-, ukelele- of mandolinelessen van Jeremy!

Jeremy is een  gedreven docent bij Major7 Music Teachers en kijkt ernaar uit om al zijn nieuwe leerlingen te ontmoeten!

Video van Jeremy op luit

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Blogs van Jeremy

Jeremy is ook gastblogger. Bekijk hier de blogpagina van Jeremy over zijn expertise en ervaringen als muziekdocenten en musicus.

Leslocatie

Voorburg

Gitaarles en Luitles in Voorburg - van Aremberglaan
Van Arembergelaan 37
2274 BN Voorburg, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: jeremy@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag12:00 - 20:00
Dinsdag12:00 - 20:00
Woensdag12:00 - 20:00
Donderdag12:00 - 20:00

Geopend

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Bekijk hier de muzieklessen van Jeremy Bass

Contactformulier