Adrian Moncada

Docent Profiel

Michele Rampino

Leer klassiek gitaar spelen met Michele Rampino, een ervaren en gepassioneerde gitarist en docent

Wil je leren hoe je klassieke gitaar kunt spelen op een leuke en effectieve manier in Den Haag? Of wil je je gitaarspel naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Major7 Music Teachers aan het juiste adres. Hier kun je les krijgen van Michele Rampino, een professionele gitarist die al meer dan 10 jaar optreedt en lesgeeft in verschillende stijlen en genres.

Over Michele

Michele Rampino is afgestudeerd aan de Guitar Master in Pesaro (Italië) en studeert nu aan de Guitar Master aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Hij heeft deelgenomen aan verschillende gitaarwedstrijden en gevorderde cursussen. Hij heeft ook een passie voor compositie en improvisatie, waarvoor hij verschillende stukken heeft geschreven.
Bij Major7 Music Teachers geeft Michele les aan alle niveaus en leeftijden, van beginners tot gevorderden, van kinderen tot volwassenen. Hij past zijn lesmethode aan aan de behoeften en interesses van elke leerling. Hij besteedt zowel aandacht aan de theoretische als de praktische aspecten van het gitaarspel. Hij leert je hoe je solo-, kamermuziek en orkestmuziek kunt spelen, hoe je je gitaartechniek, muzikale smaak, repertoire en zelfvertrouwen kunt verbeteren, en hoe je je eigen stukken kunt componeren of improviseren, als je dat leuk vindt.

Ben je klaar om te beginnen met je gitaaravontuur? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles via het inschrijfformulier op deze website. Je kunt ook meer informatie vinden over de lessen die Michele aanbiedt in het menu hierboven. Of bekijk de foto’s van zijn optredens in de galerij op deze pagina. Neem vandaag nog contact op met Michele en ontdek de magie van de klassieke gitaar! 🎸

Voor de volgende niveaus ben je welkom:

  • Gitaar: van beginners tot vergevorderden
  • Compositie: beginners tot gevorderden
  • Gitaarensembles: Indeling per niveau
  • Muziektheorie: beginners tot gevorderden

Ga naar een greep uit mijn lessen hieronder om de lessen aan te klikken.

Bij meerdere interesses kunnen we het er ook altijd over hebben hoe we dit kunnen combineren in de lessen. In de lessen integreer ik een balans tussen muzikale expressie en techniek, en zorg ik voor een plezierige sfeer voor het verbeteren van je muzikale vaardigheden. De lessen voor kinderen worden op een speelse manier gegeven, en ik maak gebruik van een lesmethode als ook van spelletjes en oefeningen die passen bij de leerling.

Als je gitaarles neemt bij Michele via Major7 Music Teachers, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om een gitaar te huren of kopen met 5% studentenkorting
  • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium

Michele geeft les in het Italiaans of Engels. Wil je meer weten over Michele of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Michele heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocatie

Den Haag

Gitaarles Den Haag - Dautzenbergstraat 71, Den Haag
Dautzenbergstraat 71
2523 KC, Den Haag, Zuid - Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: michele@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie