Adrian Moncada

Docent Profiel

Marco Zago

Marco Zago: pianist, toetsenist, componist en arrangeur

Ben je op zoek naar pianoles, keyboardles of muziekproductieles in Schiedam? Dan ben je bij Marco Zago aan het juiste adres! Marco is een Italiaanse pianist, toetsenist, componist en arrangeur met een passie voor jazz, pop, rock, neo-soul en R&B. Hij heeft een conservatorium jazz piano behaald in Italië, en studeert nu voor een master op het conservatorium in Rotterdam. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als sessiemuzikant en bandleider. Hij heeft samengewerkt met vele artiesten in Italië en Europa, en heeft onlangs zijn eerste album uitgebracht met zijn eigen kwartet The Mad Lab.

Marco geeft les aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus, en past zijn lessen aan aan de individuele behoeften en doelen van elke leerling. Hij leert je niet alleen de techniek en de theorie van het piano- of keyboardspelen, maar ook hoe je je eigen muziek kunt componeren, arrangeren en produceren met behulp van synthesizers en digitale audio software. Hij gebruikt leuke spelletjes en activiteiten om de lessen boeiend en interactief te maken.

Marco is verhuisd naar Schiedam vanwege het prettige culturele klimaat in Nederland. Hij houdt ervan om zijn liefde voor muziek te delen met zijn leerlingen, en om hen te inspireren om hun creativiteit en expressie te ontwikkelen. Hij ziet muziek als een prachtige taal die bestaat om de innerlijke wereld van de mens te beschrijven en te delen.

Wil je meer weten over Marco of een gratis proefles boeken? Neem dan contact op via info@major7.nl of bel naar 06-42656540

Leslocaties

Pianoles - Schiedam - 's Gravenlandseweg 565A
's-Gravelandseweg 565
3119 XT Schiedam, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
URL: https://major7.nl/?post_type=wpseo_locations&p=28924
Prijsindicatie: $$

Donderdag10:00 - 19:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Contactformulier