Adrian Moncada

Docent Profiel

Federica Olivieri

Federica Olivieri is een getalenteerde jazzzangeres die zich thuis voelt in verschillende stijlen. Ze zingt zowel composities van anderen als van zichzelf, van Mainstream tot Free Jazz. Ze heeft een passie voor muziek als een middel om een diepere verbinding met zichzelf en anderen te creëren en om veel plezier te hebben.

Federica begon op jonge leeftijd klassiek piano te spelen met haar grootmoeder en heeft altijd gezongen. Ze volgde klassieke zanglessen als tiener en studeerde af in Muziek aan de Universiteit. Daarna ging ze naar het Conservatorium van Livorno (Istituto Superiore di Studi Musicali Pietro Mascagni), waar ze afstudeerde in Jazz Zang, Jazz Compositie en Big Band Arrangeren. Ze heeft opgetreden in veel podia en jazzfestivals, vooral in Italië, met verschillende bands, van duo tot big band.

Als muziekdocent in Den Haag geeft Federica les in jazzzang, jazzcompositie en big band arrangeren. Ze stemt haar lessen af op de behoeften en wensen van de leerlingen en maakt gebruik van haar brede muzikale kennis en ervaring. Ze hecht veel belang aan de ontwikkeling van een gezonde vocale techniek, muzikaliteit en expressiviteit, maar ook aan aspecten als toewijding, discipline, concentratie, zelfvertrouwen en plezier. Ze is aangesloten bij het Platform Major7 Music Teachers, waar ze haar liefde voor muziek deelt met leerlingen van alle leeftijden en niveaus.

Als je les neemt bij Federica neemt via Major7 Music Teachers, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium

Federica geeft les in het Engels of Italiaans. Wil je meer weten over Federica of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Federica heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocaties

Surinameplein 35 - Amsterdam
Surinameplein 35
1058 GM Amsterdam
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag12:30 - 20:00
Dinsdag13:00 - 18:30
Woensdag13:00 - 20:00
Donderdag13:00 - 20:00

Leslocatie Federica

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Contactformulier