Adrian Moncada

Docent Profiel

Ana Vasic

Ben je op zoek naar een ervaren en enthousiaste viooldocente in Amsterdam? Dan ben je bij Ana Vasic aan het juiste adres! Ana is een professionele violiste uit Slovenië die al meer dan 10 jaar lesgeeft aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Ze heeft een passie voor klassieke en oude muziek en speelt regelmatig in verschillende orkesten en ensembles.

Ana heeft een bachelor in klassieke viool behaald aan het conservatorium van Amsterdam bij Ilya Grubert en Kees Koelmans en een master in interpretatie van oude muziek aan de Escola Superior de Música de Catalunya in Barcelona bij Emilio Moreno. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en methodes in haar vakgebied en volgt regelmatig bijscholingen en workshops.

Als viooldocente vindt Ana het belangrijk om haar leerlingen te motiveren en te inspireren om hun muzikale talenten te ontwikkelen. Ze stemt haar lessen af op de individuele behoeften, wensen en doelen van elke leerling. Ze gebruikt leuke spelletjes en activiteiten om de theorie en techniek te leren en laat haar leerlingen kennismaken met verschillende stijlen en genres. Ze bereidt haar leerlingen ook voor op examens, audities of optredens als ze dat willen.

Wil je ook leren zingen of een instrument bespelen?

Schrijf je nu in voor proefles of een cursus bij onze geschoolde docenten

Ana geeft niet alleen vioolles, maar ook muziektheorieles en voorbereiding op conservatoriumtheorielessen. Ze kan lesgeven in het Engels of Sloveens. Wil je meer weten over Ana of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Ana heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Leslocaties

Vioolles Amsterdam-Diamantstraat 134
Diamantstraat 134
1074 GG Amsterdam, Noord-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
URL: https://major7.nl/locations/vioolles-amsterdam-diamantstraat-134/
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Contactformulier