Adrian Moncada

Docent Profiel

Almudena Bujanda

Vioolles met Almudena Bujanda in Zwolle

Wil je vioolles of pianoles van een een veelzijdige viooldocent in Zwolle? Dan is almudena  de perfecte keuze voor jou!

Wie is Almudena Bujanda?

Almudena Bujanda is een Spaanse violiste die gespecialiseerd is in kamermuziek, orkestmuziek en muziekpedagogiek. Ze woont in Zwolle als freelancer en is enthousiast om deel te nemen aan interdisciplinaire projecten waarin ze nieuwe ruimtes en artistieke voorstellen kan verkennen.

Wat is haar verhaal?

Ze begon op vierjarige leeftijd viool te spelen en studeerde aan het Conservatorio Superior de Música de Aragón, waar ze haar bachelor diploma behaalde. Ze vervolgde haar studie aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, waar ze haar master diploma behaalde met een 9,5. Ze volgt momenteel een master in muziekpedagogiek aan de Universidad Internacional de La Rioja en een cursus in muziekmanagement aan het Instituto de Gestión Cultural y Artística.

Wat is haar missie?

Haar missie is om haar kennis en liefde voor de viool te delen met haar leerlingen en om hen te inspireren om hun muzikale potentieel te ontwikkelen. Ze wil ook bijdragen aan de culturele diversiteit en verrijking van de samenleving door middel van haar muzikale activiteiten.

Wat maakt haar uniek?

Haar unieke kenmerken zijn haar veelzijdigheid, haar passie en haar professionaliteit. Ze kan zich aanpassen aan verschillende muzikale stijlen, van klassiek tot pop en jazz. Ze speelt met veel expressie, muzikaliteit en plezier. Ze werkt hard om zichzelf voortdurend te verbeteren als musicus en docent.

Hoe kan ze je helpen?

Ze kan je helpen om viool-, piano- of muziektheorieles te krijgen op een persoonlijke, leuke en effectieve manier. Ze kan je ook helpen om deel te nemen aan orkesten of kamermuziekensembles, waar je je muzikale vaardigheden kunt oefenen en nieuwe vrienden kunt maken. Ze kan je ook op de hoogte houden van haar muzikale projecten, waar je misschien aan kunt deelnemen of van kunt genieten als publiek.

Hoe kun je je inschrijven voor de muziekles?

Als je meer wilt weten over Almudena of een proefles wilt boeken, neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want ze heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wat zijn de voordelen bij Major7 Music Teachers?

Als je je nu inschrijft voor de viool-, piano of muziektheorieën van Almudena, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om te kiezen tussen online of fysieke lessen

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de viool, piano-, of muziektheorielessen van Almudena!

Almudena is een  gedreven docent bij Major7 Music Teachers en kijkt ernaar uit om al zijn nieuwe leerlingen te ontmoeten!

Leslocatie

Zwolle

Vioolles in Zwolle - Ruusbroecstraat 134
Ruusbroecstraat 134
8022 EK Zwolle, Overijssel
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: almudena@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag11:00 - 19:00
Dinsdag11:00 - 18:00
Woensdag11:00 - 19:00
Donderdag09:00 - 14:00
Vrijdag10:00 - 13:00

Geopend

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Bekijk hier de muzieklessen van Almudena Bujanda

Contactformulier