Published On: 16.02.2024Categories: Docenten berichtenViews: 441,8 min readTags: ,

Val extra en deel jouw elementen met de bezoekers van Major7 Music Teachers

Zoals jullie weten, hebben we bij Major7 Music Teachers een evenementenpagina waar we alle muzikale activiteiten van onze docenten en leerlingen laten zien. Deze pagina is een geweldige manier om jezelf te promoten, je netwerk te vergroten en je passie voor muziek te delen met een breed publiek.

We willen jullie daarom vragen om je evenementen door te geven voor onze evenementenpagina. Dit kun je heel eenvoudig doen via een typeform hieronder. Het enige wat je hoeft te doen is de naam, datum, locatie, beschrijving en eventuele link van je evenement in te vullen. Wij zorgen ervoor dat je evenement zo snel mogelijk op onze website komt te staan.

Evenementen Blog

Waarom is dit belangrijk voor jou? Ten eerste, omdat je zo meer exposure krijgt voor je evenement. Onze evenementenpagina wordt regelmatig bezocht door potentiële leerlingen, collega-docenten, muziekliefhebbers en media. Door je evenement op onze pagina te plaatsen, vergroot je de kans dat mensen je evenement zien en er naartoe gaan.

Ten tweede, omdat je zo je bio op onze website verrijkt. Elke keer dat je een evenement doorgeeft, wordt er een link naar je bio toegevoegd aan de evenementenpagina. Zo kunnen bezoekers meer over jou en je muzikale achtergrond te weten komen. Dit kan je helpen om je reputatie als docent te versterken en je leerlingenbestand te vergroten.

Ten derde, omdat je zo deel uitmaakt van een levendige en diverse muziekcommunity. Bij Major7 Music Teachers zijn we trots op de kwaliteit en diversiteit van onze docenten en leerlingen. We willen graag laten zien wat voor mooie en inspirerende dingen jullie allemaal doen op het gebied van muziek. Door je evenementen door te geven, draag je bij aan het creëren van een online platform waar muziek centraal staat.

We hopen dat je enthousiast bent om je evenementen door te geven voor onze evenementenpagina. We kijken ernaar uit om je evenementen te zien en te delen met de wereld!

Met muzikale groet,

Het team van Major7 Music Teachers

Discussie

Leave A Comment

Docenten omgeving

Deze omgeving is alleen zichtbaar voor onze muziekdocenten. Ben je al docent bij Major 7 Music Teachers? Log dan eerst in om deze pagina’s te bekijken.
Ben je geen docent, ga dan terug naar onze webshop of homepagina

Music Teachers only kluis