Published On: 26.01.2024Categories: Docenten berichtenViews: 782,5 min readTags: , , ,

Ben je een muziekdocent bij major7 music teachers? Dan heb je toegang tot een exclusief portaal waar je allerlei informatie en materialen kunt vinden om je lessen te verbeteren. Maar wist je dat je ook het huiswerk van je leerlingen kunt noteren in het portaal? Dit is een handige functie die veel voordelen heeft voor jou en je leerlingen. In dit artikel geven we je 5 redenen om het huiswerk te noteren in het portaal.

1. Het is makkelijk en snel

Het noteren van het huiswerk in het portaal is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar in te loggen op het portaal, de leerling te selecteren en het huiswerk in te vullen. Je kunt ook links invoegen van YouTube tutorials, Spotify playlists of andere online bronnen die je leerling kunnen helpen. Je hoeft niet meer met een schrift of een papier te werken, alles staat digitaal en overzichtelijk op het portaal.

2. Het is motiverend en stimulerend

Het noteren van het huiswerk in het portaal is ook motiverend en stimulerend voor je leerling. Je leerling kan altijd het huiswerk terugzien op het portaal en zien wat hij of zij moet doen. Je kunt ook feedback geven op het huiswerk en je leerling complimenteren of aanmoedigen. Zo laat je je leerling zien dat je betrokken bent en dat je zijn of haar vooruitgang waardeert.

3. Het is professioneel en betrouwbaar

Het noteren van het huiswerk in het portaal is ook professioneel en betrouwbaar. Je laat je leerling zien dat je serieus bent over je werk en dat je een goede organisatie hebt. Je leerling kan ook vertrouwen op het portaal en hoeft niet bang te zijn dat hij of zij het huiswerk kwijtraakt of vergeet. Bovendien ziet het portaal er mooi en modern uit, wat een goede indruk maakt op je leerling.

4. Het is extra meerwaarde en service

Het noteren van het huiswerk in het portaal is ook extra meerwaarde en service voor je leerling. Je biedt je leerling iets extra’s aan wat niet elke muziekdocent doet. Je leerling voelt zich speciaal en gewaardeerd en zal meer tevreden zijn over je lessen. Dit kan ook leiden tot meer mond-tot-mondreclame en meer klanten voor jou.

5. Het is goed voor de website en de ranking

Tot slot, het noteren van het huiswerk in het portaal is ook goed voor de website en de ranking. Hoe meer je het portaal gebruikt, hoe meer verkeer er op de website komt. Dit is goed voor de vindbaarheid en de zichtbaarheid van de website op Google en andere zoekmachines. Dit kan ook meer potentiële klanten aantrekken die op zoek zijn naar een goede muziekdocent.

Zoals je ziet, zijn er veel redenen om het huiswerk te noteren in het portaal. Het is makkelijk, motiverend, professioneel, waardevol en goed voor de website. Dus waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog uit en zie zelf het verschil! 😊

Discussie

Leave A Comment

Docenten omgeving

Deze omgeving is alleen zichtbaar voor onze muziekdocenten. Ben je al docent bij Major 7 Music Teachers? Log dan eerst in om deze pagina’s te bekijken.
Ben je geen docent, ga dan terug naar onze webshop of homepagina

Music Teachers only kluis