Published On: 01.10.20201 min readViews: 561Categories: NieuwsTags: , , ,

Het aantal ZZP-ers in Zeeland stijgt nog steeds, zelfs in coronatijd. Anic en Sjaak Lammers zijn getrouwd en beiden ZZP-er. Ze runnen vanuit hun huiskamer, op drie meter van elkaar, allebei een eigen bedrijf tot grote tevredenheid van beide partijen. Ondanks corona.

Over Sjaak

Sjaak Lammers is muzikant, maar vooral muziekleraar. Vier jaar geleden stopte hij bij de Zeeuwse Muziekschool en begon hij voor zichzelf. In het achterste deel van de woonkamer, waar verschillende instrumenten staan, geeft hij sindsdien muziekles. Anic, zijn vrouw, werkte toen al vanuit huis. Ze heeft een communicatie- en mediabedrijf en een bedrijf dat filmlocaties in Zeeland promoot….

Allebei ZZP-er: ‘Mijn vrouw is de beste collega die ik mij kan wensen’

Meer over Sjaak en Anic

Klik hier voor meer informatie over het team van Major7 Music Teachers

Interview oprichters

Word ook docent bij Sjaak en Anic

Ben jij afgestudeerd muziekdocent en wil jij ook bij ons komen werken als docent bij Major7 Music Teachers? Meld je dan hier aan bij ons voor een gesprek. Na het gesprek maken we jouw bio aan en kunnen leerlingen via ons platform lessen bestellen. Daarnaast helpen we je ook met marketing.

Over de auteur

Sjaak Lammers
Ik ben Sjaak Lammers. Oprichter van Major7 Music Teachers en jazzpianist en pianodocent. Ik schrijf regelmatig artikelen over muziekles op de site. Klik hier om ons team te bekijken.

Schrijf je vandaag nog in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief alle nieuws en artikelen direct in je inbox te ontvangen

Discussie

Leave A Comment

Deel dit verhaal, kies je platform!