Adrian Moncada

Docent Profiel

Ishtar Bakhtali

Ishtar Bakhtali is een veelzijdige zangcoach en jazz zangeres en Indiase muziek in Rotterdam. Ze helpt haar leerlingen om hun eigen stem en stijl te ontwikkelen met behulp van de loop station en verschillende zangtechnieken.

Ishtar heeft jazz vocals gestudeerd in Maastricht en Lissabon en heeft een master in dhrupad en jazz aan Codarts behaald. Ze heeft ook twee reizen naar India gemaakt om zich te verdiepen in de Indiase klassieke muziek. Ze heeft samengewerkt met muzikanten en dansers uit verschillende landen en stijlen, variërend van pop, spoken word, live techno, traditionele Indiase muziek tot composities voor dansvoorstellingen en solo optredens.

Ishtar geeft zangles in Amsterdam en online aan leerlingen van alle niveaus en leeftijden. Ze biedt twee stijlen aan: dhrupad (de oudste stijl uit het noorden van India) en carnatic (uit het zuiden van India). Ze geeft ook een introductiecursus waarbij je beide stijlen kunt leren kennen en kiezen waar je verder mee wilt gaan.

Ishtar is gepassioneerd door muziek en vindt het leuk om haar liefde en kennis te delen met haar leerlingen. Ze werkt vanuit de interesse van de leerling en past haar lessen aan aan de individuele behoeften en doelen. Ze besteedt aandacht aan repertoire, techniek, expressie, improvisatie, podium presentatie, songwriting en het gebruik van de loopstation.

Wil je ook zangles krijgen van Ishtar? Boek dan nu een gratis proefles via het contactformulier op haar website!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocaties

Zangles Rotterdam - Vierambachtstraat 68F
Vierambachtstraat 68F
3023AR Rotterdam, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie