Adrian Moncada

Docent Profiel

Vanessa Kourtesi

Vanessa Kourtesi is een zangeres, songwriter en pedagoog uit Athene die lesgeeft in Rotterdam en Middelburg. Ze is een gepassioneerde muzikant die houdt van traditionele en volksmuziek uit Griekenland en de Oost-Mediterrane culturen. Ze heeft gestudeerd aan Codarts in Rotterdam en heeft haar eigen album geproduceerd met eigen composities. Ze heeft ook opgetreden en getoerd in vele landen met verschillende bands en als soloartiest.

Vanessa geeft zangles in Rotterdam aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Ze leert hen de unieke aard van het steminstrument en hoe ze hun vocale capaciteiten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Ze geeft hen ook kennis over zangtechniek, repertoire, interpretatie en uitvoering. Ze is gespecialiseerd in Oost-Mediterrane muziek, maar staat open voor andere genres. Ze volgt momenteel een master in zangpedagogie aan de universiteit van Wales Trinity St David.

Wil je meer weten over Vanessa Kourtesi of je aanmelden voor een proefles? Neem dan contact op via Major7 Music Teachers. Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Vanessa heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Vanessa Kourtesi is een zangdocent in Rotterdam die lesgeeft bij Major7 Music Teachers. Ze is een zangeres en songwriter uit Athene die zich heeft gespecialiseerd in traditionele en volksmuziek uit Griekenland en de Oost-Mediterrane culturen.

Een mogelijke metabeschrijving met keyphrase en Rotterdam en Major7 Music Teachers is:

Leer zingen met Vanessa Kourtesi, een zangeres en docent in Rotterdam. Geniet van zanglessen op maat voor alle leeftijden en niveaus bij Major7 Music Teachers.

Leslocaties Vanessa Kourtesi

Rotterdam

Vlissingen

Dirk Danestraat 11B2
3027CA Rotterdam, Zuid-Holland
Prijsindicatie: $$

Maandag14:00 - 20:30
Woensdag14:00 - 20:30

Marconiweg 4
4382NE Vlissingen, Zeeland
Prijsindicatie: $$

Dinsdag14:00 - 20:00

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie