Ontdek welk muziekgenre bij jou past met onze kieswijzer

Welkom bij de kieswijzer voor muzieklessen van major7 music teachers! Met deze korte vragenlijst helpen we je om te ontdekken welke muziekgenre het beste bij je past. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, er is voor iedereen een passende les. Vul de vragen in en krijg een persoonlijk advies over de muziekstijl die bij jou past

“Ik wist niet zeker of ik piano of gitaar wilde leren spelen, maar dankzij de kieswijzer heb ik gekozen voor piano. Ik ben heel blij met mijn keuze en de lessen zijn erg leuk en leerzaam.”

lisa 32 jaarLisa - 24 jaar, Piano

“De kieswijzer heeft me geholpen om te ontdekken dat ik meer interesse heb in muziektheorie dan in een instrument. Ik volg nu een cursus solfège en ik leer veel over muzieknotatie, ritme en gehoor. Het is een uitdaging, maar ook heel leuk.”

Tim - 32 jaar, Gitaar

“Ik speel al jaren gitaar, maar ik wilde meer weten over de geschiedenis van de muziek. De kieswijzer heeft me aangeraden om een muziekgeschiedenisles te volgen. Ik vind het heel interessant om te leren over de verschillende stijlen, componisten en periodes in de muziek.”

Anna - 28 jaar, Muziekgeschiedenis

Veelgestelde vragen

De kieswijzer bestaat uit een aantal vragen over je muzieksmaak, voorkeur en persoonlijkheid. Aan de hand van je antwoorden krijg je een persoonlijk advies over welke muziekles het beste bij je past. Je kunt de kieswijzer zo vaak invullen als je wilt.

Hoe lang duurt de kieswijzer? De kieswijzer duurt ongeveer 5 minuten om in te vullen. Je kunt de vragen op je eigen tempo beantwoorden.

De kieswijzer is helemaal gratis en vrijblijvend. Je hoeft je niet te registreren of iets te betalen om de kieswijzer te gebruiken.

Na de kieswijzer krijg je een persoonlijk advies over welke muziekles het beste bij je past. Je kunt dan meer informatie vinden over de les op onze website. Je kunt ook contact opnemen met ons om je aan te melden voor een proefles of om eventuele vragen te stellen.

Ja, dat kan. Je kunt de kieswijzer zo vaak invullen als je wilt. Je kunt ook verschillende antwoorden proberen om te zien welke andere lessen er zijn. Het advies is slechts een suggestie, je bent vrij om zelf te kiezen welke les je wilt volgen.