Adrian Moncada

Docent Profiel

Vincent Kuiper

Mijn naam is Vincent Kuiper en ik ben een contrabassist en bassist met een passie voor jazz, pop, funk en wereldmuziek. Ik woon in Voorburg, waar ik les geef bij Major7 Music Teachers. Ik heb gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en heb veel ervaring met het spelen in verschillende bands en projecten.

Ik vind het leuk om mijn liefde voor muziek over te brengen op mijn leerlingen. Muziek is een manier om jezelf te uiten, te ontspannen, te groeien en plezier te hebben. Muziek leert je ook over ritme, harmonie, melodie, samenspel en improvisatie.

Wat kun je van mij verwachten als docent?

  • Contrabasles: ik leer je de basis- en gevorderde technieken, hoe je een goede toon kunt ontwikkelen, hoe je kunt spelen in verschillende stijlen (jazz, klassiek, folk), hoe je kunt begeleiden en soleren.
  • Elektrische basles: ik leer je de basis- en gevorderde technieken, hoe je groovy en catchy baslijnen kunt maken in verschillende genres (pop, rock, funk, wereldmuziek), hoe je kunt soleren en improviseren.
  • Bandcoaching: ik leer je hoe je samen met andere muzikanten een band kunt vormen en optreden. Je leert hoe je kunt communiceren, samenspelen, repeteren en presenteren.

Als je les neemt bij mij via Major7 Music Teachers, profiteer je ook van de volgende voordelen:

• 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website • flexibele lestijden en locaties • mogelijkheid om een contrabas of elektrische bas te kopen of te huren met 5% studentenkorting • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium

Ik geef les in het Nederlands of Engels. Wil je meer weten over mij of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want ik heb een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Leslocaties

Basles-Voorburg-Westeinde-85
Westeinde 85
2275 AC Voorburg
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Open

Snel lessen bestellen bij Vincent

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie