Adrian Moncada

Docent Profiel

Stanimir Lambov

Stanimir Lambov is een getalenteerde gitaardocent uit Rotterdam die zich specialiseert in jazzmuziek. Hij speelt ook basgitaar (voor beginners), muziektheorie en compositie. Hij heeft een passie voor improvisatie en experimenteert graag met effecten. Hij laat zich ook inspireren door zijn Bulgaarse roots.

Stanimir begon met muziek maken in Groningen, waar hij jazzgitaar studeerde. Hij heeft zijn eigen trio waarmee hij een album heeft opgenomen. Hij treedt regelmatig op met bands en is te beluisteren op zijn YouTube-kanaal en op zijn website. Hij werkt ook samen met andere muzikanten en componisten.

Als muziekdocent in Rotterdam geeft Stanimir les in gitaar, basgitaar, muziektheorie en compositie. Hij helpt zijn leerlingen graag om te ontdekken wat ze willen leren en motiveert ze om hun eigen muzikale stem te vinden. Hij past zijn lessen aan de wensen en het niveau van de leerlingen aan en maakt gebruik van zijn brede muzikale kennis en ervaring. Hij is aangesloten bij het Platform Major7 Music Teachers, waar hij zijn passie voor muziek deelt met leerlingen van alle leeftijden en niveaus.

Als je les neemt bij Stanimir via Major7 Music Teachers, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om een gitaar of basgitaar te kopen of te huren met 5% studentenkorting
  • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium

Stanimir geeft les in het Engels, Bulgaars of Nederlands. Wil je meer weten over Stanimir of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Stanimir heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Leslocaties

Zoutziederstraat 45A Rotterdam
Zoutziedersstraat 45A
3026EH Rotterdam, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag13:00 - 19:00
Woensdag13:00 - 19:00
Donderdag13:00 - 16:00
Vrijdag13:00 - 16:00

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Contactformulier