Docent Profiel

Sepand Dadbeh

Overzicht

Sepand Dadbeh is een getalenteerde Iraanse multi-instrumentalist die al sinds zijn negende jaar muziek maakt. Hij woont en werkt in Rotterdam, waar hij een passie heeft voor Oud, Tanbour en Midden-Oosterse muziektheorie. Hij speelt in diverse projecten en ensembles en geeft les via Major7 Music Teachers.

Sepand heeft gestudeerd aan de Tehran University of Art bij Arsalan Kamkar en Sohrab Pournazeri. Hij richtte Jansouz Collective op en is er de artistiek directeur van, een muzikaal collectief dat zich richt op de muzikale composities en improvisaties van de Iraanse culturele beschaving. Hij is ook de oprichter van Aryasp, een organisatie die interdisciplinair onderzoek en activiteiten verricht op het gebied van de Iraanse culturele beschaving. Hij was lid van Shams Ensemble, een bekend ensemble dat de spirituele instrument Tanbour introduceerde op het wereldtoneel. Hij heeft samengespeeld met bekende musici zoals Homayoun Shajarian, Alireza Ghorbani, Kaykhosro Pournazeri en Tahmoures Pournazeri.

Hij speelt Oud en Tanbour in onder andere het Sepand Dadbeh Kwintet, Jansouz Collective, Shams Ensemble en Nowrooz Festival. Hij is momenteel bezig met zijn debuutalbum.

Sepand geeft les in Oud, Tanbour en Midden-Oosterse muziektheorie. Hij richt zich op de individuele wensen en doelen van elke leerling en gebruikt verschillende methodes en stijlen om de techniek, theorie en expressie te verbeteren. Hij bereidt zijn leerlingen ook voor op examens, audities of optredens als ze dat willen.

Sepand geeft les in het Perzisch of Engels. Wil je meer weten over Sepand of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder en online betalen. Wees er snel bij, want Sepand heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Leslocaties

Oedles Rotterdam Strevelsweg 978,
Strevelsweg 978,
3083 LX Rotterdam, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
URL: https://major7.nl/locations/oedles-rotterdam-pieter-de-hoochweg-2c/
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Gesloten