Adrian Moncada

Docent Profiel

Martin Hafizi

Wil je drumles in Rotterdam – Overschie van een professionele en ervaren drummer? Wil je leren spelen in verschillende stijlen, zoals rock, pop, jazz of funk? Wil je je techniek, ritmegevoel en creativiteit verbeteren? Dan ben je bij Martin Hafizi aan het juiste adres. Martin is een gedreven en enthousiaste drumdocent die je graag helpt om je drumskills te ontwikkelen.

Martin Hafizi is een Albanese drummer die al meer dan 20 jaar actief is in de muziekwereld. Hij heeft gestudeerd aan het conservatorium van Tirana en aan het conservatorium van Amsterdam. Hij heeft samengewerkt met verschillende artiesten en bands, zoals Rita Ora, Shpat Kasapi, The Cool Quest en The New Power Generation. Hij heeft ook opgetreden op grote festivals en podia, zoals North Sea Jazz, Pinkpop en Paradiso.

Martin Hafizi geeft drumles in Rotterdam – Overschie  bij Major7 Music Teachers, een platform voor professionele muziekdocenten. Bij Major7 Music Teachers kun je kiezen uit verschillende lesvormen en pakketten, aangepast aan jouw wensen en niveau.

Je kunt bij Martin terecht voor:

  • Drumles Rock: leer de basisprincipes van rock, zoals grooves, fills, breaks en solo’s. Ontdek de geschiedenis en stijlen van rock en speel mee met bekende rocknummers.
  • Drumles Pop: leer de techniek en het repertoire van de popmuziek. Werk aan je houding, sound, timing en dynamiek. Speel solo of samen met andere muzikanten.
  • Drumles Jazz: leer de basisprincipes van jazz, zoals swing, syncopatie, brushes en improvisatie. Ontdek de geschiedenis en stijlen van jazz en speel mee met bekende jazzstandards.
  • Drumles Funk: leer de basisprincipes van funk, zoals grooves, ghost notes, hi-hat patterns en solo’s. Ontdek de geschiedenis en stijlen van funk en speel mee met bekende funknummers.

Martin Hafizi is een geduldige en motiverende docent die je stimuleert om je eigen drumstijl te vinden en te ontwikkelen. Hij past zijn lessen aan jouw interesses, doelen en tempo aan. Hij gebruikt verschillende methodes en materialen om je te inspireren en te uitdagen. Hij leert je niet alleen hoe je moet drummen, maar ook hoe je moet luisteren, analyseren en genieten van muziek.

Wil je Martin aan werk zijn? Klik dan hier voor een youtube clip

Wil je meer weten over Martin Hafizi of een gratis proefles boeken? Neem dan contact op met Major7 Music Teachers

Leslocaties

Drumles Rotterdam - Vlaardingweg 62
Vlaardingweg 62
3044 CK Rotterdam, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Gesloten

Contactformulier