Adrian Moncada

Docent Profiel

Markos Mavromichalis

Markos Mavromichalis is een veelzijdige en ervaren gitaardocent en basdocent in Vlissingen en Rotterdam. Hij geeft jazz gitaarles en pop gitaar- en basles aan leerlingen van alle niveaus en leeftijden. Hij leert je hoe je je favoriete nummers kunt spelen, maar ook hoe je je eigen muziek kunt componeren en arrangeren.

Markos Mavromichalis heeft een brede muzikale achtergrond en een diepe kennis van muziektheorie. Hij heeft zich gespecialiseerd in jazz, maar hij heeft ook gespeeld en opgenomen in andere genres, zoals pop, klassiek en etnisch. Hij is geïnspireerd door grote jazzgitaristen, zoals Wes Montgomery, Pat Metheny en John Scofield.

Markos Mavromichalis heeft een persoonlijke en flexibele lesmethode, die aangepast wordt aan de wensen en doelen van elke leerling. Hij leert je de basisvaardigheden van het gitaarspelen, zoals akkoorden, toonladders, ritme en techniek. Hij leert je ook hoe je kunt improviseren, begeleiden en soleren over verschillende stijlen en akkoordenschema’s.

Als je meer wilt weten over Markos Mavromichalis en zijn gitaar-, of baslessen, neem dan contact op voor een gratis proefles. Je kunt ook onze website bezoeken, waar hij verschillende gitaarcursussen aanbiedt, zoals elektrische gitaarles jazz, elektrische gitaarles pop en jazzbandcoaching. Markos spreekt Engels en Grieks.

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor een gitaarles bij Markos! Je zult er veel plezier aan beleven!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocaties

Marconiweg 4 Vlissingen
Marconiweg 4
4382NE Vlissingen, Zeeland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
Prijsindicatie: $$

Vrijdag16:00 - 18:30

Gesloten

Contactformulier