Adrian Moncada

Docent Profiel

Jan van Olffen

Jan van Olffen is een veelzijdige bassist en docent die in Nieuw-Vennep woont en werkt. Hij heeft een passie voor jazz, pop en rockmuziek en is gespecialiseerd in de stijl van Marcus Miller.

Jan studeerde aan het Groninger Conservatorium, waar hij afstudeerde in 1992. Daarnaast volgde hij lessen bij Theo de Jong en Bunny Brunel (Los Angeles). Ook studeerde hij klassiek bas bij Rob Dirksen, contrabassist van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Jan heeft als bassist samengewerkt met bekende Nederlandse artiesten zoals Jenny Arean, Robert Long, Liesbeth List, Marco Bakker, Harry (Cuby) Muskee, René Froger en Thomas Berge. Ook heeft hij internationaal opgetreden met artiesten zoals Jan Akkerman (Focus), Sister Sledge en Julius Green (Platters). Jan was tien jaar lang de bassist van de symfonische rockband Kayak en is momenteel de bassist van het succesvolle Nederlandse project Symfo Classics. Jan is ook de vaste bassist van de musical Soldaat van Oranje en heeft in vele andere musicals gespeeld.

Jan houdt van de diversiteit en de uitdaging van het lesgeven. Hij stemt zijn lessen af op de individuele wensen en doelen van elke leerling en gebruikt verschillende methodes en stijlen om de techniek, theorie, harmonie, ritme en improvisatie te verbeteren. Hij bereidt zijn leerlingen ook voor op examens, audities of optredens als ze dat willen.

Jan staat open voor allerlei genres en laat zijn leerlingen zoveel mogelijk muziek spelen die ze zelf mooi en inspirerend vinden. Het plezier staat dan ook voorop. Hij geeft les in het Nederlands of Engels.

Jan is beschikbaar in Nieuw-Vennep en omstreken. Wil je meer weten over Jan of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder en online betalen. Wees er snel bij, want Jan heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Leslocaties

Basles Deliuslaan 3 Nieuw-Vennep
Deliuslaan 3
2151 GL Nieuw-Vennep
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Geopend

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie