Adrian Moncada

Docent Profiel

Gökberk Eryilmaz

Leer klarinet spelen met Gökberk Eryılmaz, een gepassioneerde en veelzijdige klarinetdocent. Gökberk Eryılmaz is een Turkse klarinettist die momenteel in Rotterdam woont.

Over Gökberk

Hallo, mijn naam is Gökberk Eryilmaz. Ik ben een professionele klarinettist die in Rotterdam woont.

Ik geef les aan leerlingen die klarinet willen leren spelen of hulp nodig hebben om een betere klarinettist te worden. Ik speel al 16 jaar klarinet en heb meer dan 8 jaar ervaring met lesgeven.

Muziekopleiding

Ik heb mijn bachelor gedaan aan Codarts in Nederland en mijn master aan de University of Houston in de Verenigde Staten als klassiek klarinettist. Tijdens mijn carrière heb ik me vooral gericht op solo-, kamermuziek-, hedendaagse muziek- en orkestspel.

Verschillende genres

Naast deze genres hou ik ook van andere soorten muziek op mijn instrument te spelen en heb ik daar ervaring mee, zoals folk, pop, funk en jazz. Ik zou je graag leren om het instrument te bespelen en meer te weten te komen over de uitgebreide technieken in elke gewenste stijl. Ik denk persoonlijk dat het leren over verschillende speelstijlen erg nuttig kan zijn tijdens de ontwikkeling van een klarinettist.

Gökberk als docent

Als leraar maak ik mijn lesplannen individueel volgens de behoeften van de leerlingen. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis te delen met degenen die hun klarinetspel op elk niveau willen verbeteren. Neem contact met me op om te beginnen!

Gökberk als klarinettist

Als klarinettist blijf ik optreden in solo-, kamermuziek-, orkest- en crossoverprojecten in Nederland, Turkije en de VS.

  • Klik hier om al zijn lessen te bekijken en te selecteren.

Afhankelijk van je interesses en doelen kunnen we de lessen aanpassen aan jouw behoeften. In de lessen besteed ik aandacht aan een balans tussen muzikale expressie en techniek, en zorg ik voor een ontspannen en stimulerende sfeer voor het verbeteren van je muzikale vaardigheden. De lessen voor kinderen worden op een speelse manier gegeven, en ik maak gebruik van een lesmethode als ook van spelletjes en oefeningen die passen bij de leerling.

Lesmethoden klarinet

Bij meerdere interesses kunnen we het er ook altijd over hebben hoe we dit kunnen combineren in de lessen. In de lessen integreer ik een balans tussen muzikale expressie en techniek, en zorg ik voor een plezierige sfeer voor het verbeteren van je muzikale vaardigheden.

De lessen voor kinderen worden op een speelse manier gegeven, en ik maak gebruik van een lesmethode als ook van spelletjes en oefeningen die passen bij de leerling.

Als je de klarinet leert spelen bij Gökberk via Major7 Music Teachers, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting voor VIP studenten op bladmuziek en instrumenten op onze website Major7 Music Store

  • flexibele lestijden en locaties

  • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium

  • Gökberk geeft les in het Turks en in het Engels in Rotterdam. Wil je meer weten over Gökberk of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Gökberk heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Inschrijven voor de lessen klarinet is ook mogelijk Ben je klaar om te beginnen met je muzieklessen?  Je kunt ook meer informatie vinden over de lessen die Gökberk aanbiedt in het menu hieronder.

Uiteraard kun je ook meteen lessen bestellen. Neem vandaag nog contact op met ons en ontdek de schoonheid van de klarinet

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocatie

Rotterdam

Klarinetles Rotterdam Wolphaertsbocht 144A
Wolphaertsbocht 144a
3083MR Rotterdam, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: gokberk@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag10:00 - 20:00
Dinsdag10:00 - 20:00
Woensdag10:00 - 20:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag10:00 - 20:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie