Adrian Moncada

Docent Profiel

Gabriele Di Demetrio

Overzicht

Gitaarles met Gabriele Di Demetrio

Wil je gitaarles van een een veelzijdige gitaardocent in Maastricht? Bekijk dan de bio van Gabriele di Demetrio!

Wie is Gabriele?

Gabriele Di Demetrio is een jonge en getalenteerde klassieke gitarist die geboren is in 2000 in Rome. Hij heeft een bacheloropleiding klassieke gitaar in Rome afgerond met hoge cijfers in de klas van M. Arturo Tallini aan het “Conservatorio di Santa Cecilia”. Hij volgt momenteel een tweejarige masteropleiding klassieke gitaar in Maastricht (Nederland) onder begeleiding van M.Carlo Marchione. Hij heeft concerten gegeven in zowel Nederland als Italië als solist, gitaarduo en gitaarkwartet. Hij wil zijn kennis en muzikale gevoeligheid verspreiden, niet alleen door middel van klassieke muziek, maar ook met verschillende genres zoals jazz en rock. Zijn eerste kennismaking met de gitaar was op 6-jarige leeftijd met de elektrische gitaar (zeer ongebruikelijk), waarna hij pas op 12-jarige leeftijd begon met het klassieke pad met verschillende leraren zoals Arturo Tallini, Flavio Nati en Daniele Sardone. Hij werd verliefd op dit prachtige instrument met nylon snaren.

Wat is zijn missie?

Gabriele’s missie is om zijn passie voor de gitaar te delen met zoveel mogelijk mensen, zowel leerlingen als luisteraars. Hij wil laten zien dat de gitaar een veelzijdig en expressief instrument is, dat geschikt is voor verschillende muziekstijlen en stemmingen. Hij wil ook anderen inspireren en motiveren om hun muzikale dromen na te streven, ongeacht de obstakels die ze kunnen tegenkomen.

Wat maakt hem uniek?

Gabriele is uniek omdat hij een brede en diepe kennis heeft van de gitaar, zowel op technisch als op artistiek vlak. Hij beheerst zowel de klassieke als de elektrische gitaar, en kan zich aanpassen aan verschillende genres en situaties. Hij heeft een eigen stijl en persoonlijkheid, die tot uiting komt in zijn spel en interpretatie. Hij is ook uniek omdat hij een ernstige blessure heeft overwonnen, die hem bijna een jaar lang verhinderde om te spelen. Hij heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en is nog sterker teruggekomen, met meer vastberadenheid en ambitie.

Hoe kan hij je helpen?

Gabriele kan je helpen om je gitaarspel te verbeteren, ongeacht je niveau of doel. Hij kan je leren hoe je de gitaar op een correcte en gezonde manier kunt bespelen, zonder je lichaam te belasten of blessures te riskeren. Hij kan je ook leren hoe je je muzikale expressie en creativiteit kunt ontwikkelen, door middel van verschillende oefeningen en repertoire. Hij kan je ook advies en feedback geven over je spel, en je voorbereiden op optredens of wedstrijden. Hij kan je ook helpen om je muzikale horizon te verbreden, door je kennis te laten maken met nieuwe stijlen en genres. Hij kan je kortom helpen om een betere en gelukkigere gitarist te worden.

Leslocatie

Maastricht

Gitaarles in Maastricht - Aylvalaan 37A02 - Maastricht
Aylvalaan 37A02
6212BB Maastricht, Limburg
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Bekijk hier de gitaarles van Gabriele Di Demetrio

Bekijk hier de gitaarles van Gabriele Di Demetrio

Contactformulier