Adrian Moncada

Docent Profiel

Efthymios Stavropoulos

Ik ben Efthymios Stavropoulos en geef filmcompositie en audio visuele compositie in Rotterdam.

Waarom ben je docent geworden?

Ik ben docent geworden omdat ik het ontzettend leuk vind om samen met iemand, of dat nou een kind of volwassene is, het instrument en de muziek te leren kennen. Ik hou veel van muziek en het is mooi om dit te kunnen delen en anderen te kunnen inspireren. Ook is het voor mij een leuke uitdaging om iemand zo goed mogelijk te helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Mijn ervaring

Het bestuderen van compositie heeft me geleerd dat er geen grenzen zijn, maar het kiezen en gebruiken van beperkingen als onderdeel van het compositieproces is de manier om creativiteit te vergroten.
Ik ben hier om diegenen te instrueren die op zoek zijn naar een manier om hun creativiteit de vrije loop te laten door middel van muziek en/of audiovisueel ontwerp.

Mijn missie

Een verhaal vertellen is een zeer persoonlijk en delicaat concept dat ieder van ons kan doen. Hierin kun je jezelf in verbeteren, op een manier die uniek en speciaal is.
Mijn taak als docent is om de leerlingen te begeleiden, ondersteunen en inspireren om hun eigen verhaalwerelden te ontdekken. En daarnaast hun eigen methoden en tools te vinden om hun verhalen te delen. Uiteraard door middel van het creëren van nieuwe muziek.

Leslocaties

Audiovisuele media curus Rotterdam - Kapelstraat 6a
Kapelstraat 6a
3024CE Rotterdam, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: eforez@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie