Adrian Moncada

Docent Profiel

Austėja Žvirblytė

Austėja Žvirblytė is een zangeres, trompettiste en componiste die lesgeeft in Rotterdam. Zij is gespecialiseerd in jazz en pop, maar staat ook open voor andere genres.

Austeja heeft een passie voor het gebruik van haar stem als een instrument om emoties en authenticiteit te uiten. Zij heeft haar eigen liedjes geschreven en geïmproviseerd, waarin zij haar persoonlijke kijk op de wereld laat horen.

Austeja heeft haar muzikale opleiding gevolgd aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij afstudeerde als jazz vocalist. Zij treedt regelmatig op met verschillende bands en projecten, zoals Austėja Žvirblytė Group, The New York Second en anderen.

Zij speelt ook trompet, een instrument dat zij al van jongs af aan bespeelt. Zij leert haar leerlingen de techniek, de ritmiek, de harmonie en de expressie van zang en trompet.

Of je nu beginner of gevorderd bent, Austeja helpt je om je spel te verbeteren en je plezier te vergroten. Wil je graag zangles of trompetles van Austeja Zvirblyte?

Bestel dan nu je lessen via Major7 Music Teachers. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten en opties. Ontdek hoe leuk en leerzaam het is om muziek te maken met deze getalenteerde docente!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocaties

Zangles Rotterdam - Gouwstraat 70B
Gouwstraat 70B
3082BG Rotterdam, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: austeja@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Gesloten

Eenvoudig muzieklessen bestellen bij Austeja

Fotogalerij

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie