Onze Leslocaties

Filters

3 locaties-studio gevonden

Zoek op Muziekles
Zoek op Locatie
Search

CATEGORIE INFORMATIE

Bij Major7 Music Teachers kun je muziekles krijgen op verschillende locaties in Nederland. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag of een andere stad woont, wij hebben een leslocatie bij jou in de buurt. Je kunt kiezen uit een groot aanbod van muziekinstrumenten, stijlen, genres en talen.

Onze leslocaties zijn voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt om muziek te leren en te maken. Onze docenten bieden toegang tot professionele apparatuur, comfortabele ruimtes, gezellige sfeer en natuurlijk onze fantastische muziekdocenten.  Naast de muzieklessen kun je ook deelnemen aan onze bandcoaching, workshops en evenementen, waar je je muzikale vaardigheden kunt verbeteren en nieuwe mensen kunt ontmoeten. En niet onbelangrijk, je krijgt als actieve leerling 5% korting op de muziekboeken en instrumenten van onze online muziekwinkel Major7 Music Store

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze leslocaties, met de adressen, openingstijden, contactgegevens en routebeschrijvingen. Zo kun je met bovenstaande filters zoeken en doorklikken naar  waar je meer informatie vindt over onze muzieklessen en docenten in jouw stad of regio.

Wil je meer weten over onze leslocaties? Ga dan naar onze hulppagina, of neem contact met ons op voor een gratis proefles of een persoonlijk advies. Wij helpen je graag om de beste muziekles voor jou te vinden.

Vind jouw leslocatie met Major7 Music Teachers!

  • Zangles in Amsterdam – Tweede Atjehstraat 36-h

  • Zangles Amsterdam Zuidoost – Heesterveld 40

  • Zangles Amsterdam-West Surinameplein 35

Deel dit verhaal, kies je platform!