Verras je geliefde met een muziekles bon

Geef een muziekles cadeau

Wil je iemand verrassen met een origineel en persoonlijk cadeau? Geef dan een cadeaubon voor muziekles bij Major7.nl! Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf kiezen welk instrument hij of zij wil leren spelen, of zijn of haar zangtalent ontwikkelen. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, bij Major7.nl vind je altijd een muziekles die bij je past. Je kunt kiezen uit verschillende soorten lessen, zoals online, privé, groep of bandcoaching. En je kunt zelf bepalen hoe groot het bedrag is dat je aan je cadeaubon wilt uitgeven.

Een cadeaubon voor muziekles bij Major7.nl is eenvoudig te bestellen via de website. Je hoeft alleen maar het een keus te maken voor cadeaukaarten hieronder en te bestellen vial iDeal, PayPal of creditcard. Je ontvangt dan binnen 24 uur een digitale cadeaubon.

Geef een muziekles Cadeau

De ontvanger kan de cadeaubon verzilveren door contact een muziekles bij één van de docenten van  major7.nl te kiezen en de unieke code in te vullen bij de winkelmand. De cadeaubon is een jaar geldig vanaf de datum van aankoop, dus er is genoeg tijd om een geschikte les te vinden. Met een cadeaubon voor muziekles bij Major7.nl geef je iemand een unieke en leerzame ervaring cadeau!

Bestel nu je cadeaubon voor muziekles bij Major7.nl en maak iemand blij met het mooiste geschenk: muziek!