window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155365145-1');
Laden Evenementen

Alle Evenementen

Graadexamen Zeeland juni 2023

Ben je een muzikant die graag een nieuwe uitdaging wil aangaan? Wil je je muzikale kennis en vaardigheden verder ontwikkelen en laten zien aan een publiek? Dan is het graadexamen in Zeeland  in juni 2023 iets voor jou!

Het graadexamen is een examen dat je kunt doen op verschillende instrumenten, zoals piano, strijkinstrumenten, gitaar, viool, fluit, saxofoon en meer. Het examen bestaat uit een praktijk- en een theorie-eis. Bij het examen speel je voor een jury en krijg je ook een paar theorievragen over de muziekstukken

Het graadexamen wordt afgenomen door de professionele  en geschoolde docenten van Major7 Music Teachers . We organiseren jaarlijks landelijke graadexamens op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. Je kunt hier meer informatie vinden over de eisen, de profielen en de inschrijving voor het graadexamen.

Als je wilt meedoen aan het graadexamen in Zeeland in Middelburg op 15 juni van 10:00 tot 16:00 uur, dan ben je bij Major7 Music Teachers aan het juiste adres! Major7 Music Teachers is een muzieklessenacademie die gespecialiseerd is in muzieklessen voor kinderen en volwassenen. Wij hebben ervaren en gediplomeerde docenten die jou kunnen begeleiden naar succes bij het graadexamen.

Bij Major7 Music Teachers krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding van jouw docent. Je leert niet alleen hoe je moet spelen, maar ook hoe je moet denken als muzikant. Je krijgt tips en advies om je repertoire te kiezen, om technische vaardigheden te verbeteren, om gehoor te trainen en om zelfvertrouwen te vergroten.

Bij Major7 Music Teachers kun je ook gebruik maken van onze extra diensten, zoals studiolessen, groepslessen, workshops en evenementen. Zo kun je altijd extra oefenen, feedback krijgen of nieuwe dingen leren.

Wil je meer weten over ons aanbod of heb je interesse om mee te doen aan het graadexamen? Neem dan snel contact met ons op. We horen graag van je!

Titel

Ga naar de bovenkant