window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155365145-1');
Laden Evenementen

Alle Evenementen

Geniet van prachtige muziek met gitaar en cello in Pulchri Studio!

Op zondag 10 oktober 2023 kunt u luisteren naar een bijzonder concert van Nu Bleu Duo, een duo dat bestaat uit de Spaanse gitariste Carolina Agudín Muñoz en de Amerikaanse celliste Leah Plave. Zij spelen muziek uit Spanje, Argentinië, de VS en het VK, variërend van de 19e tot de 21e eeuw. Het programma omvat werken van De Falla, Piazzolla, Pujol, Brindle en Shaw. Het concert duurt slechts een uur en is geschikt voor het hele gezin.

Nu Bleu Duo is gevestigd in Den Haag en combineert de speciale klankcombinatie van gitaar en cello. Carolina Agudín Muñoz heeft een passie voor Spaanse volksmuziek en klassieke muziek, en heeft gestudeerd aan conservatoria in Segovia, Madrid en Den Haag. Leah Plave gaat verder dan de traditionele rol van een cellist, en speelt niet alleen klassieke muziek maar ook elektronische, niet-westerse, hedendaagse en oude muziek. Zij werkt vaak samen met levende componisten en houdt van interculturele projecten. Leah is sinds 2020 Artist in Residence bij Studio LOOS in Den Haag, waar zij zich richt op muziek voor akoestische cello en live elektronica.

Het concert vindt plaats in Pulchri Studio, een Nederlandse kunstenaarsvereniging, kunstinstelling en kunstatelier in Den Haag. Sinds 1893 heeft de vereniging haar residentie in de villa aan het Lange Voorhout.

Wilt u ook leren spelen als Nu Bleu Duo? Dat kan! Via Major7 Music Teachers kunt u les nemen bij Leah Plave, een van de docenten van ons muziekdocenten platform. Leah geeft celloles voor alle niveaus en stijlen, van klassiek tot elektronisch. U kunt haar bio lezen op deze pagina, of direct een les bestellen via deze link.

Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar voor het concert. U kunt uw kaarten bestellen via Eventbrite. Mis deze unieke kans niet om te genieten van prachtige muziek te midden van de kunst van Pulchri Studio!

Leah Plave in Zwart Pak
Carolina Agudin - Gitaar

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Ga naar de bovenkant