window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155365145-1');

Tarieven voor muzieklessen

Bij major7 music teachers kun je verschillende soorten muzieklessen volgen, zoals piano, gitaar, zang, drums, etc. De tarieven van de muzieklessen zijn afhankelijk van de docent, de duur, de frequentie en de leeftijd van de leerling. Hieronder vind je een overzicht van de tarieven en de kortingen die we aanbieden.

  • De tarieven van de muzieklessen zijn per docent verschillend. Je kunt de tarieven van elke docent vinden op hun profielpagina op onze website. Bijvoorbeeld: Klik hier om naar de pianoles pop te gaan.
  • De tarieven zijn over het algemeen gebaseerd op de landelijke norm voor geschoolde muziekdocenten. Deze norm is vastgesteld door de Kunstenbond, de vakbond voor creatieve professionals. De norm voor 2023 is € 47,50 per uur voor individuele lessen en € 23,75 per uur per persoon voor groepslessen.
  • We bieden kortingen aan voor leerlingen die meerdere lessen afnemen. Als je 10 tot 29 lessen afneemt, krijg je 5% korting op het totaalbedrag. Als je 30 of meer lessen afneemt, krijg je 10% korting op het totaalbedrag.
  • De tarieven voor leerlingen onder 21 jaar zijn zonder btw in verband met de vrijstelling van btw voor leerlingen onder 21 jaar. De tarieven voor leerlingen van 21 jaar en ouder zijn inclusief 21% btw.
  • De tarieven kunnen jaarlijks stijgen met de inflatie. Meestal worden de tarieven aangepast aan het begin van het schooljaar. We zullen je altijd op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen in de tarieven.
  • Je kunt je muzieklessen betalen via PayPal of iDEAL. Je kunt kiezen om per les, per maand of per jaar te betalen. Je ontvangt een factuur via e-mail na elke betaling.

Je hebt nu meer informatie over de tarieven van major7 music teachers. Als je nog meer vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. 😊

Powered by BetterDocs

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant