window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155365145-1');

Inloggen op het portaal en inplannen van muzieklessen

Table of Contents
Gefeliciteerd met uw aankoop van één of meerdere lessen. Nadat u uw account heeft gemaakt, heeft u een wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u door de computer laten bewaren. Wellicht is het ook handig om de gegevens te bewaren. Mocht u toch onverhoopt uw wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u altijd een nieuw wachtwoord aanvragen.

Lessen inplannen #

Nadat u de lessen heeft ingepland, krijgt de docent automatisch uw gegevens van uw account en zal de docent met u contact opnemen. Aan de hand van het aantal lessen spreekt u de data af met uw docent. Deze zal de lessen in de agenda van het portaal zetten. Als u een vaste tijd hebt afgesproken voert u de lessen door.

Huiswerk #

Uw huiswerk zal de docent in het ULP (Ultimate Learning Pro) portaal plaatsen en als u inlogt in het portaal kunt u het huiswerk met eventueel de bijlagen of links naar youtube clips terug kunnen zien.

Powered by BetterDocs

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant