window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155365145-1');

Hoe schrijf ik me in voor een wachtlijst?

Een wachtlijst is een lijst van mensen die interesse hebben in een bepaalde muziekles, maar die nog niet kunnen beginnen omdat de docent vol zit of omdat er nog niet genoeg deelnemers zijn. Een groepsles die nog moet starten is een muziekles die bedoeld is voor meerdere mensen, zoals een koor, een orkest of een band, maar die nog niet van start is gegaan omdat er nog niet genoeg deelnemers zijn. Als je je wilt inschrijven voor een wachtlijst of een groepsles die nog moet starten, kun je gebruik maken van de Wachtlijst op onze website. Dit is een plugin die je toelaat om je e-mailadres achter te laten en een bericht te ontvangen zodra de muziekles beschikbaar is. Om je in te schrijven voor een wachtlijst of een groepsles die nog moet starten, volg je deze stappen:

Instructie Wachtlijst #

  • Ga naar de pagina Webshop op onze website.
  • Zoek de muziekles waar je interesse in hebt en klik erop. Bijvoorbeeld: Koorzang.
  • Als de muziekles een wachtlijst heeft of nog moet starten, zie je een knop met de tekst “Zet me op de wachtlijst”. Klik op deze knop.
  • Vul je e-mailadres in het veld dat verschijnt en klik op “Schrijf me in”.
  • Je ontvangt een bevestigingsmail dat je bent ingeschreven voor de wachtlijst of de groepsles. Bewaar deze mail goed, want hierin staat ook hoe je je kunt uitschrijven als je van gedachten verandert.
  • Zodra de muziekles beschikbaar is, ontvang je een tweede mail met instructies over hoe je de muziekles kunt bestellen en betalen.

Lessen voor bestaande klanten #

Om te voorkomen dat de bestaande klanten geen les meer kunnen volgen hebben we voor de docenten met een wachtlijst een lesproduct gemaakt de beschermd is met een wachtwoord, zodat alleen deze bestaande klanten deze les kunnen blijven volgen.

Contact #

Je hebt nu geleerd hoe je je kunt inschrijven voor een wachtlijst of een groepsles die nog moet starten. Als je nog meer vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. 😊

Hoe schrijf ik me in voor een wachtlijst?

Powered by BetterDocs

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant