window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155365145-1');

De missie van Major7 Music Teachers

De missie van Major7 Music Teachers is om muziekonderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. We geloven dat muziek een belangrijke rol speelt in het leven van mensen en dat iedereen de kans moet krijgen om te leren spelen en genieten van muziek.

Onze docenten zijn allemaal professionele musici met jarenlange ervaring (en conservatorium geschoold) in het lesgeven. Ze zijn gepassioneerd over hun vak en willen hun kennis en vaardigheden graag delen met anderen. Bij Major7 Music Teachers bieden we lessen aan voor verschillende instrumenten, waaronder piano, gitaar, drums, viool en zang. We bieden ook lessen aan in verschillende stijlen, zoals pop, jazz, klassiek en tango.

Onze visie is om een gemeenschap te creëren waarin iedereen kan genieten van muziek en zich kan ontwikkelen als muzikant. We willen onze studenten inspireren om hun creativiteit te uiten en hun passie voor muziek te ontdekken. Of je nu een beginner bent of al jaren speelt, bij Major7 Music Teachers ben je aan het juiste adres.

Ik hoop dat dit artikel nuttig voor je is. Als je nog vragen hebt, laat het me dan gerust weten.

Powered by BetterDocs

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant