Adrian Moncada

Docent Profiel

Wagner Vasconcelos

Wagner Vasconcelos is een Braziliaanse drummer en percussionist gevestigd in Amsterdam, Nederland. Hij is afgestudeerd in Muzikaal Leiderschap aan het Conservatorium van Amsterdam en is ook gepassioneerd door het spelen van jazz, Braziliaanse muziek en het geven van workshops over Braziliaanse ritmes.

Wagner is actief betrokken bij de Braziliaanse muziekscene in Amsterdam en blijft optreden en samenwerken met lokale muzikanten. Hij heeft door heel Europa getoerd als drummer voor Hammond Grooves en heeft opgetreden in landen als Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Nederland, België en Polen.

Je kunt bij Antonio terecht voor:

  • Drumles Rock: leer de basisprincipes van rock, zoals grooves, fills, breaks en solo’s. Ontdek de geschiedenis en stijlen van rock en speel mee met bekende rocknummers.
  • Drumles Pop: leer de techniek en het repertoire van de popmuziek. Werk aan je houding, sound, timing en dynamiek. Speel solo of samen met andere muzikanten.
  • Drumles Jazz: leer de basisprincipes van jazz, zoals swing, syncopatie, brushes en improvisatie. Ontdek de geschiedenis en stijlen van jazz en speel mee met bekende jazzstandards.
  • Latin Percussie: leer de techniek en de vormen van Latijns-Amerikaanse muziek. Je leert in alle stijlen spelen. Denk hierbij aan Salsa, Samba, Bossa-Nova
  • Klassiek Slagwerk: leer de technieken die nodig zijn om de diverse slagwerk instrumenten te spelen in diverse bezettingen, van klassiek orkest tot fanfare.

Wagner is een geduldige en motiverende docent die je stimuleert om je eigen drumstijl te vinden en te ontwikkelen. Hij past zijn lessen aan jouw interesses, doelen en tempo aan. Hij gebruikt verschillende methodes en materialen om je te inspireren en te uitdagen. Hij leert je niet alleen hoe je moet drummen, maar ook hoe je moet luisteren, analyseren en genieten van muziek.

Wil je gelijk bestellen? Bekijk hieronder een greep uit zijn lessen. Wil je meer weten over Antonio? Neem dan contact op met Major7 Music Teachers.

Leslocatie

Drumles en Percussieles Amsterdam Surinameplein 35
Surinameplein 35
1058 GM Amsterdam, Noord-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Geopend

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer