Adrian Moncada

Docent Profiel

Marisa Petraglia

Wil je zangles in Amsterdam van een professionele en veelzijdige zangeres? Wil je je stem ontwikkelen, je repertoire uitbreiden of je voorbereiden op een auditie? Dan ben je bij Marisa Petraglia aan het goede adres. Marisa is een ervaren en gepassioneerde zangdocente die je graag helpt om je muzikale doelen te bereiken.

Marisa Petraglia is een Italiaanse zangeres die gespecialiseerd is in jazz. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium van Napels en aan de Luca School of Arts in Leuven. Daarnaast heeft ze ook een master in kunsttherapieën en ervaring met het werken met mensen met speciale behoeften. Ze heeft opgetreden op verschillende festivals en podia, zowel in Europa als in de Verenigde Staten. Bovendien heeft ze ook een album uitgebracht met haar eigen composities, getiteld “Unusual”.

Marisa Petraglia geeft zangles in Amsterdam bij Major7 Music Teachers, een platform voor professionele muziekdocenten. Bij Major7 Music Teachers kun je kiezen uit verschillende lesvormen en pakketten, aangepast aan jouw wensen en niveau.

Je kunt bij Marisa terecht voor:

  • Jazz Zangles: leer de basisprincipes van jazz, zoals akkoorden, ritme, harmonie en improvisatie. Ontdek de geschiedenis en stijlen van jazz en zing mee met bekende jazzstandards.
  • Pop Zangles: leer de techniek en het repertoire van de popmuziek. Werk aan je houding, ademhaling, klankvorming en expressie. Zing solo of samen met andere muzikanten.
  • Klassiek Zangles: leer de techniek en het repertoire van de klassieke zang. Werk aan je intonatie, articulatie, frasering en interpretatie. Zing solo of samen met andere muzikanten.
  • Auditietraining: bereid je voor op een auditie voor een koor, een band, een musical of een conservatorium. Leer hoe je je stem optimaal kunt gebruiken, hoe je jezelf kunt presenteren en hoe je om kunt gaan met spanning.

Wil je ook leren zingen of een instrument bespelen?

Schrijf je nu in voor proefles of een cursus bij onze geschoolde docenten

Marisa Petraglia is een enthousiaste en geduldige docente die je stimuleert om je eigen stem te ontdekken en te ontwikkelen. Ze past haar lessen aan jouw interesses, doelen en tempo aan. Ze gebruikt verschillende methodes en materialen om je te inspireren en te motiveren. Bovendien leert ze je niet alleen hoe je moet zingen, maar ook hoe je moet luisteren, analyseren en genieten van muziek.

Wil je meer weten over Marisa Petraglia of een gratis proefles boeken? Neem dan contact op met Major7 Music Teachers

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Zangles Amsterdam – Raoul Wallenbergstraat 127

Raoul Wallenbergstraat 127 Amsterdam
Raoul Wallenbergstraat 127
1102AX Amsterdam, Noord-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Contactformulier