Adrian Moncada

Docent Profiel

Maria Cozzani

Ik ben Maria Cozanni en geef vioolles in Arnhem bij Major7 Music Teachers en mijn specialisatie is jazz.

Ben je op zoek naar een vioolles in Arnhem die je uitdaagt om je muzikale horizon te verbreden? Wil je leren improviseren, jazz spelen of je voorbereiden op het conservatorium? Dan ben je bij Maria Cozzani aan het juiste adres. Maria is een ervaren en gepassioneerde viooldocente die je graag begeleidt in je muzikale ontwikkeling.

Maria Cozzani heeft een brede muzikale achtergrond. Ze studeerde klassiek viool aan het conservatorium van Verona en jazz viool aan het conservatorium van Amsterdam. Ze speelt in verschillende ensembles en projecten, variërend van klassiek tot jazz, pop en folk. Ze heeft ook ervaring met bandcoaching en het geven van theorielessen.

Maria Cozzani geeft vioolles in Arnhem bij Major7 Music Teachers, een platform voor professionele muziekdocenten. Bij Major7 Music Teachers kun je kiezen uit verschillende lesvormen en pakketten, aangepast aan jouw wensen en niveau. Je kunt bij Maria terecht voor:

  • Vioolles Jazz: leer de basisprincipes van jazz, zoals akkoorden, ritme, harmonie en improvisatie. Ontdek de geschiedenis en stijlen van jazz en speel mee met bekende jazzstandards.
  • Vioolles Klassiek: leer de techniek en het repertoire van de klassieke viool. Werk aan je houding, intonatie, klankvorming en expressie. Speel solo of samen met andere muzikanten.
  • Jazzbandcoaching: speel in een jazzband onder begeleiding van Maria. Leer samenspelen, luisteren, communiceren en soleren. Werk aan je timing, groove en dynamiek.
  • Voorbereiding conservatorium theorielessen: bereid je voor op de toelatingsexamens voor het conservatorium. Leer de theorie die je nodig hebt om te slagen, zoals gehoortraining, solfège, harmonieleer en analyse.

Wil je ook leren zingen of een instrument bespelen?

Schrijf je nu in voor proefles of een cursus bij onze geschoolde docenten

Maria Cozzani is een enthousiaste en geduldige docente die je stimuleert om je eigen muzikale stem te vinden. Ze past haar lessen aan jouw interesses, doelen en tempo aan. Ze gebruikt verschillende methodes en materialen om je te inspireren en te motiveren. Ze leert je niet alleen hoe je viool moet spelen, maar ook hoe je muziek moet waarderen en beleven.

Wil je meer weten over Maria Cozzani of een gratis proefles boeken? Neem dan contact op met Major7 Music Teachers

Leslocaties

Velperbuitensingel 13B
6828 CV Arnhem, Gelderland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Geopend

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie