Adrian Moncada

Docent Profiel

Mako Kodama

Overzicht

Leer fortepiano of piano spelen met Mako Kodama, een enthousiaste en getalenteerde pianodocente

Mako Kodama is een Japanse fortepianiste die momenteel in Den Haag woont. Ze heeft een stralende podiumuitstraling en een sterke muzikale boodschap, volgens Teunis van der Zwart, de hoofd van de afdeling Oude Muziek van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Over Mako

Mako begon op vierjarige leeftijd met piano spelen en ontwikkelde al snel een passie voor historische muziek en instrumenten. Ze studeerde piano en fortepiano in Japan en Duitsland en volgt nu de masteropleiding Oude Muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze les krijgt van Bart van Oort en Petra Somlai.

Mako heeft aan verschillende masterclasses en wedstrijden deelgenomen en heeft diverse prijzen gewonnen. Ze treedt regelmatig op als soliste en kamermusicus in binnen- en buitenland. In 2023 organiseerde en speelde ze als soliste in concerten van “Mozart Fortepiano Concerti” en “Mozart Fortepiano Concerti 2” met een orkest bestaande uit haar kamermuziekpartners in Den Haag. In de nabije toekomst staan er fortepianorecitals gepland in Gifu en Nagoya, in het Grassi Museum in Leipzig, en als soliste voor Beethovens Choral Fantasy op.80 in Nagoya.

Mako geeft ook graag les aan pianostudenten van alle niveaus en leeftijden. Ze heeft al enkele privéleerlingen, maar is op zoek naar een plek om verder te werken. Mako spreekt vloeiend Japans, Engels en Duits, en leert momenteel Nederlands. Ze houdt van reizen, lezen en koken in haar vrije tijd.

Een greep uit de lessen van Mako

  • Fortepiano: van beginners tot vergevorderden
  • Pianoles
  • Voorbereiding conservatorium: beginners tot gevorderden

Klik hier om al zijn lessen te bekijken en te selecteren.

Bij meerdere interesses kunnen we het er ook altijd over hebben hoe we dit kunnen combineren in de lessen. In de lessen integreer ik een balans tussen muzikale expressie en techniek, en zorg ik voor een plezierige sfeer voor het verbeteren van je muzikale vaardigheden. De lessen voor kinderen worden op een speelse manier gegeven, en ik maak gebruik van een lesmethode als ook van spelletjes en oefeningen die passen bij de leerling.

Als je de fortepiano of piano leert spelen bij Jaimy via Major7 Music Teachers, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium
  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten bij Major7 Music Store

  • Flexibele lestijden en locaties

  • Alle leeftijden en niveau’s

  • Deskundige en geschoolde muziekdocenten

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocatie

Den Haag

Pianoles en Fortepianoles in Den Haag - Vlasakkersstraat 104
Vlasakkersstraat 104
2574SL Den Haag, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: mako@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag14:30 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 14:30

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie