Adrian Moncada

Docent Profiel

Leonor Avisco

Overzicht

Wie is Leonor Avisco?

Leonor is een getalenteerde en veelzijdige zangeres, pianiste, klarinettiste en muziekdocente. Ze heeft een diploma in Interpretatie/Performance, in de richting van instrument Lyrische Zang – Opera (Sopraan), aan de Escola Superior de Música, Artes e Espetáculo (ESMAE), onder de coördinatie en begeleiding van Professor Rui Taveira. Ze heeft ook twee jaar Design gestudeerd aan de IADE, Creative University. Ze spreekt vloeiend Portugees (haar moedertaal) en Engels (haar tweede taal).

Wie is Leonor?

Leonor is een getalenteerde en veelzijdige zangeres, pianiste en muziekdocente. Ze heeft een diploma in Interpretatie/Performance, in de richting van instrument Lyrische Zang – Opera (Sopraan), aan de Escola Superior de Música, Artes e Espetáculo (ESMAE), onder de coördinatie en begeleiding van Professor Rui Taveira. Ze heeft ook twee jaar Design gestudeerd aan de IADE, Creative University. Ze spreekt vloeiend Portugees (haar moedertaal) en Engels (haar tweede taal).

Wat is haar verhaal?

Leonor is geboren op 30 augustus 1998 in Portugal. Ze begon al op jonge leeftijd met muziek, theater, ballet en dans. Ze volgde piano- en zanglessen aan de School of Music of the Palmelense Philharmonic Society “Os Loureiros” en aan de Trofa School of Music and Arts. Ze zong ook in het Loureiros Kinderkoor en nam deel aan verschillende muzikale, theater- en dansvoorstellingen.

Leonor heeft haar passie voor zang en muziek verder ontwikkeld aan de ESMAE, waar ze afstudeerde in Lyrische Zang – Opera. Ze nam deel aan verschillende opera’s, zoals “L’elisir d’amore” van G. Donizetti, waar ze de hoofdrol speelde als Adina, en “Così fan tutte” van W. A. Mozart, waar ze samenwerkte met andere studenten van de ESMAE. Ze deed ook mee aan het XVII International Vocal Music Course, waar ze deelnam aan de Opera Class en de opera’s “Gianni Schicchi” en “Suor Angelica” uitvoerde.

Leonor heeft ook een uitwisselingsprogramma gevolgd in Finland, waar ze studeerde aan de Metropolia University of Applied Sciences (Helsinki) voor ongeveer zes maanden. Daar studeerde ze Performance met Professor Juha Karvonen en Pedagogiek met dezelfde leraar. Ze werkte en studeerde ook met professoren Sirkku-Walroos, Joonas Pohjonen, Kimmo Salonen en Marko Puro, in verschillende vakken, zoals Improvisatie Praktijken en Piano Begeleiding voor Pedagogische, Kamermuziek, Lied Seminar, en Acteren Vaardigheden.

Leonor heeft ook ervaring opgedaan in andere professionele gebieden, zoals administratie, kwaliteitscontrole, verkoop en bankwezen. Ze heeft gewerkt bij TSC (Technical Service Center – Worten/SONAE), Croissant da Vila, Caixa Geral de Aposentações en een Turkse snoepkraam in het La Vie Shopping Center.

Wat is haar missie?

Leonor’s missie is om haar liefde voor muziek, zang en piano te delen met anderen. Ze wil haar kennis, vaardigheden en ervaring overbrengen aan haar leerlingen en hen helpen om hun muzikale potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Ze wil ook haar eigen artistieke carrière voortzetten en nieuwe uitdagingen aangaan op het gebied van opera, lied, kamermuziek en andere genres.

Wat maakt haar uniek?

Leonor is uniek omdat ze een zeer gevarieerde en rijke achtergrond heeft, zowel op muzikaal als op persoonlijk vlak. Ze heeft gestudeerd en gewerkt in verschillende landen en culturen, zoals Portugal, Finland en Nederland. Ze heeft zich verdiept in verschillende muziekstijlen, zoals opera, lied, kamermuziek, improvisatie en hedendaagse muziek. Ze heeft ook andere interesses en vaardigheden, zoals design, theater, dans, gymnastiek en talen.

Leonor is ook uniek omdat ze een zeer gepassioneerde, enthousiaste en creatieve docente is. Ze past haar lesmethode aan aan de behoeften, doelen en voorkeuren van elke leerling. Ze gebruikt verschillende technieken en materialen om de lessen leuk, boeiend en effectief te maken. Ze moedigt haar leerlingen aan om hun eigen stem en stijl te vinden en om hun muzikale expressie en communicatie te verbeteren.

Hoe kan ze jou helpen?

Leonor kan je helpen om je zang- en pianovaardigheden te verbeteren, ongeacht je leeftijd, niveau of muzikale smaak. Ze kan je leren hoe je je stem op een gezonde en efficiënte manier kunt gebruiken, hoe je je ademhaling, houding, articulatie, intonatie, ritme, dynamiek en andere aspecten van je zang kunt verbeteren. Ze kan je ook leren hoe je piano kunt spelen, hoe je je vingerzetting, coördinatie, toonvorming, muzikaliteit en andere aspecten van je pianospel kunt verbeteren.

Leonor kan je ook helpen om je muzikale repertoire uit te breiden en te diversifiëren, door je kennis te laten maken met verschillende genres, stijlen, componisten en werken. Ze kan je ook helpen om je voor te bereiden op audities, examens, optredens of andere muzikale projecten. Ze kan je ook advies en feedback geven over je muzikale ontwikkeling en je helpen om je doelen te bereiken.

Leonor kan je ook helpen om meer plezier te hebben met muziek, zang en piano. Ze kan je helpen om je zelfvertrouwen, creativiteit en motivatie te vergroten. Ze kan je helpen om je passie voor muziek te ontdekken of te herontdekken. Ze kan je helpen om je muzikale ervaringen te delen met anderen en om nieuwe vrienden te maken in de muzikale gemeenschap.

Als je geïnteresseerd bent om les te krijgen van Leonor, neem dan contact op met Major7 Music Teachers en schrijf je in voor een proefles. Je zult er geen spijt van krijgen! 😊

Leslocatie

Lissabon

Zangles en pianoles- Lissabon - Rua Carlos Mayer 6
Rua Carlos Mayer 6
1700-102 Lissabon, Lisboa
Portugal
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: leonor@major7.nl
Prijsindicatie: $

Woensdag10:00 - 19:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Bekijk hier de muzieklessen van Leonor Avisco

Contactformulier