Adrian Moncada

Docent Profiel

Leonardo Franceschini

Overzicht

Leer elektrische gitaar spelen met Leonardo Franceschini, een veelzijdige en creatieve gitarist en docent

Heb je altijd al elektrische gitaar willen leren spelen? Of wil je je gitaartechniek en muzikale expressie verbeteren? Dan is Major7 Music Teachers de plek voor jou. Hier kun je les krijgen van Leonardo Franceschini, een getalenteerde gitarist die in Rotterdam actief is in verschillende muziekgenres en projecten. Leonardo kan je helpen om je gitaarspel naar een hoger niveau te tillen, of je nu jazz, klassiek, pop of blues wilt spelen.

Over Leonardo

Leonardo is een gepassioneerde muziekdocent die zijn liefde voor muziek graag deelt met zijn leerlingen. Hij heeft een persoonlijke en flexibele lesmethode die aangepast wordt aan de behoeften en doelen van elke leerling. Hij gelooft dat muziek leren leuk en uitdagend moet zijn, en dat iedereen zijn eigen muzikale stem kan vinden. Leonardo kan je leren hoe je akkoorden, toonladders, ritmes, melodieën en improvisatie kunt toepassen op de gitaar. Hij kan je ook helpen met muziektheorie, gehoortraining, compositie en arrangement.Voor de volgende niveaus ben je welkom:

  • Gitaar: van beginners tot vergevorderden
  • Compositie: beginners tot gevorderden
  • Gitaarensembles: Indeling per niveau
  • Muziektheorie: beginners tot gevorderden

Ga naar een greep uit mijn lessen hieronder om de lessen aan te klikken.

Bij meerdere interesses kunnen we het er ook altijd over hebben hoe we dit kunnen combineren in de lessen. In de lessen integreer ik een balans tussen muzikale expressie en techniek, en zorg ik voor een plezierige sfeer voor het verbeteren van je muzikale vaardigheden. De lessen voor kinderen worden op een speelse manier gegeven, en ik maak gebruik van een lesmethode als ook van spelletjes en oefeningen die passen bij de leerling.

Als je gitaarles neemt bij Michele via Major7 Music Teachers, profiteer je ook van de volgende voordelen:

Leonardo geeft les in het Italiaans of Engels. Wil je meer weten over Leonardo of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Leonardo heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website Major7 Music Store

  • flexibele lestijden, zonder jaarcontract

  • mogelijkheid om een gitaar te huren of te kopen met 5% korting voor VIP leerlingen

  • mogelijkheid om graadexamens te halen

Leonardo geeft les in het Italiaans of Engels. Wil je meer weten over Leonardo of een les boeken? Vul dan snel Boek dan nu het interactieve formulier in. En heb je nog vragen, dan snel contact op via Major7 Music Teachers ! Wees er snel bij, want Leonardo heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Leonardo is geboren in Bassano del Grappa in 1995 en begon al op jonge leeftijd met muziek maken. Hij ontwikkelde een diepe passie voor de gitaar en begon al snel op te treden op verschillende podia. Na zijn studie behaalde hij een masterdiploma in jazzgitaar aan het Arrigo Pedrollo Conservatorium in Vicenza. Leonardo’s muzikale ontwikkeling is beïnvloed door diverse artistieke invloeden, die zijn vormingsjaren hebben verrijkt.

Bekijk hier ook een review van één van zijn favoriete albums

Gedurende zijn carrière heeft hij verschillende nationale en internationale festivals gesierd, waarbij hij publiek in Frankrijk en Tunesië betoverde, samenwerkte met saxofonist Pietro Mirabassi en deelnam aan een seminarie in het Olimpico Theater in Vicenza met Jorge Rossy. Vanaf het begin van zijn studie heeft Leonardo zich beziggehouden met compositie en arrangement, waarbij hij samenwerkte met getalenteerde musici uit heel Italië en bijdroeg aan studio-opnames voor projecten in Noord-Italië. In 2022 bracht hij zijn EP “FLORA” uit. Datzelfde jaar verhuisde hij naar Rotterdam voor een onderzoeksmaster aan Codarts, in polyfonie en compositie.

Video van Leanardo Franceschini

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocatie

Rotterdam

Gitaarles Rotterdam - Woelwijkstraat 32
Woelwijkstraat 32
3035 VS Rotterdam, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Zaterdag10:00 - 21:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie