Adrian Moncada

Docent Profiel

Jaimy Manuhutu

Leer basgitaar spelen met Jaimy Manuhutu, een enthousiaste en getalenteerde bassist en docent

Wil je leren hoe je basgitaar kunt spelen in verschillende stijlen en genres? Of wil je je voorbereiden op het conservatorium of je popband naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Major7 Music Teachers aan het juiste adres. Hier kun je les krijgen van Jaimy Manuhutu, een professionele bassist die studeert aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam en al veel ervaring heeft opgedaan op het podium en in de studio.

Over Jaimy

Jaimy Manuhutu begon op zijn 14e met basgitaar spelen en vond al snel zijn eigen weg in de muziekscene in Zeeland. Hij heeft onder andere op het podium gestaan met Trijntje Oosterhuis, Patricia van Haastrecht, Jordan Roy, en Elvis E. Ook de nationale podia’s zijn voor Jaimy niet vreemd, door de vele artiesten waar hij mee samenwerkt heeft hij verschillende podia’s mogen betreden zoals Concert@sea, Paradiso, de Melkweg, Mezz, 013, BIRD, Vestrock, Zeeland Nazomer festival, Bevrijdingsfestival Vlissingen en meer.
Hij stond ook in voorprogramma’s van bekende artiesten, zoals Racoon, Van Dik Hout en Douwe Bob. Daarnaast doet Jaimy ook invalklussen met artiesten op nationale radiostations. Sinds september 2020 studeert Jaimy basgitaar aan de pop-afdeling van het Codarts Conservatorium in Rotterdam, waar hij les krijgt van topdocenten, zoals Michel van Schie (Anouk/Ilse de Lange/TVOH-band), Marco Dirne (Shirma Rouse/Charly Luske) Aram Kersbergen (Ilse de Lange/Metropool Orkest) en Ronald Kool (Candy Dulfer/Marco Borsato/Anouk/Ilse de Lange/Gino Vanelli). Hij leert daar alles over basgitaartechniek, groove, timing, sound, improvisatie, theorie en nog veel meer.

Een greep uit de lessen van Jaimy

  • Basgitaar: van beginners tot vergevorderden
  • Voorbereiding conservatorium: beginners tot gevorderden
  • Bandcoaching: Indeling per niveau

Klik hier om al zijn lessen te bekijken en te selecteren.

Bij meerdere interesses kunnen we het er ook altijd over hebben hoe we dit kunnen combineren in de lessen. In de lessen integreer ik een balans tussen muzikale expressie en techniek, en zorg ik voor een plezierige sfeer voor het verbeteren van je muzikale vaardigheden. De lessen voor kinderen worden op een speelse manier gegeven, en ik maak gebruik van een lesmethode als ook van spelletjes en oefeningen die passen bij de leerling.

Wil je ook leren zingen of een instrument bespelen?

Schrijf je nu in voor proefles of een cursus bij onze geschoolde docenten

Als je de basgitaar leert spelen bij Jaimy via Major7 Music Teachers, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om een gitaar of bas ukelele te huren of kopen met 5% studentenkorting
  • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium

Jaimy geeft les in het Nederlands of Engels Vlissingen. Wil je meer weten over Jaimy of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Jaimy heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Inschrijven voor de lessen basgitaar is ook mogelijk

Ben je klaar om te beginnen met je basgitaarlessen? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles via het inschrijfformulier op deze website. Je kunt ook meer informatie vinden over de lessen die Jaimy aanbiedt in het menu hieronder. Uiteraard kun je ook meteen lessen bestellen. Neem vandaag nog contact op met Jaimy en ontdek de kracht van de basgitaar! 🎸

Leslocatie

Vlissingen

Marconiweg 4 Vlissingen
Marconiweg 4
4382NE Vlissingen, Zeeland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Dinsdag15:00 - 21:00
Woensdag15:00 - 21:00
Donderdag15:00 - 21:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review