Adrian Moncada

Docent Profiel

Imge Ceren Aydeniz

Overzicht

Wil je gitaarles, pianoles of songwritingles in Den Haag van een professionele en getalenteerde muzikante? Wil je leren spelen in verschillende stijlen, zoals klassiek, pop, rock of folk? Wil je je techniek, muzikaliteit en creativiteit verbeteren? Dan ben je bij Imge Ceren Aydeniz aan het juiste adres. Imge is een gedreven en vriendelijke muziekdocente die je graag helpt om je muzikale doelen te bereiken.

Imge Ceren Aydeniz is een Turkse muzikante die al van jongs af aan bezig is met muziek. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium van Ankara en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze heeft zich gespecialiseerd in klassiek gitaar, maar ze speelt ook piano en schrijft haar eigen nummers. Ze heeft opgetreden op verschillende festivals en podia, zowel in Turkije als in Nederland. Ze heeft ook meegewerkt aan verschillende projecten en opnames.

Imge Ceren Aydeniz geeft gitaarles, pianoles en songwritingles in Den Haag bij Major7 Music Teachers, een platform voor professionele muziekdocenten. Bij Major7 Music Teachers kun je kiezen uit verschillende lesvormen en pakketten, aangepast aan jouw wensen en niveau.

Je kunt bij Imge terecht voor:

  • Gitaarles Klassiek: leer de basisprincipes van klassiek gitaar, zoals houding, vingerzetting, toonvorming en articulatie. Ontdek het repertoire en de geschiedenis van klassiek gitaar en speel solo of samen met andere muzikanten.
  • Gitaarles Pop/Rock/Folk: leer de basisprincipes van pop/rock/folk gitaar, zoals akkoorden, ritme, strumming en fingerpicking. Ontdek de repertoire en de stijlen van pop/rock/folk gitaar en speel mee met je favoriete nummers.
  • Pianoles: leer de basisprincipes van piano, zoals houding, vingerzetting, toonvorming en coördinatie. Ontdek het repertoire en de geschiedenis van piano en speel solo of samen met andere muzikanten.
  • Songwritingles: leer hoe je je eigen nummers kunt schrijven, componeren en arrangeren. Ontdek de elementen van songwriting, zoals melodie, harmonie, tekst en structuur. Gebruik je stem, gitaar of piano om je ideeën vorm te geven.

Imge Ceren Aydeniz is een geduldige en motiverende docente die je stimuleert om je eigen muzikale stem te vinden en te ontwikkelen. Ze past haar lessen aan jouw interesses, doelen en tempo aan. Ze gebruikt verschillende methodes en materialen om je te inspireren en te uitdagen. Ze leert je niet alleen hoe je moet spelen, maar ook hoe je moet luisteren, analyseren en genieten van muziek.

Wil je meer weten over Imge Ceren Aydeniz of een gratis proefles boeken? Neem dan contact op met Major7 Music Teachers

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocaties

Gitaarles Den Haag - Frederik Hendriklaan 143 Den Haag
Frederik Hendriklaan 143
2582BZ Den Haag, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie