Adrian Moncada

Docent Profiel

Gianfranco Mascayano

Gitaarles in Amsterdam, met Gianfranco Mascayano

Wil je gitaarles of componeren van een gepassioneerde en veelzijdige gitaardocent en componist in Amsterdam? Dan is Gianfranco Mascayano de perfecte keuze voor jou!

Ik ben een professionele muzikant/gitarist/docent met een academische opleiding en werkervaring over de hele wereld. Ik beschouw mezelf als een vrolijk, gedreven en makkelijk in de omgang. Door mijn opleiding en ervaring kan ik informatie opnemen en toepassen, en goed werken in groepen of individueel.

Over Gianfranco

Gianfranco Mascayano is een veelzijdige en ervaren gitarist die zijn passie voor muziek graag deelt met zijn leerlingen. Hij werd geboren in Chili en groeide op in Zweden, waar hij in aanraking kwam met diverse muzikale culturen. Hij begon al op jonge leeftijd gitaar te spelen en ontwikkelde een interesse voor jazz, klassiek en Latin-Amerikaanse muziek. Hij studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam bij gerenommeerde docenten als Jesse van Ruller, Reinier Baas en Martijn van Iterson. Hij volgde ook masterclasses bij internationale artiesten als Mark Turner, Brad Mehldau en Peter Bernstein. Daarnaast studeerde hij aan het Leeds College of Music in Engeland, waar hij een beurs ontving voor een jazz performance diploma.

Gianfranco heeft een rijke carrière als muzikant, die hem over de hele wereld heeft gebracht. Hij heeft opgetreden, getoerd en opgenomen met verschillende bands en artiesten in diverse genres, van pop tot rock, van funk tot hiphop. Daarnaast heeft hij  zijn eigen composities geschreven en uitgevoerd, waarin hij zijn creativiteit en originaliteit laat horen. Hij is momenteel actief als gitarist in verschillende projecten, waaronder zijn eigen trio, een jazz kwartet en een Latin fusion band.

Gianfranco als docent

Als docent heeft Gianfranco meer dan 20 jaar ervaring in het geven van gitaarles, improvisatie, theorie, ensembles en compositie. Hij geeft les aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus, zowel op akoestische als elektrische gitaar. Hij past zijn lesmethode aan aan de wensen, doelen en interesses van elke leerling. Hij creëert een ontspannen en plezierige sfeer in de les, waarin hij zijn leerlingen motiveert en inspireert om hun muzikale potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Hij geeft ook workshops met als thema het verbinden van belangrijke muzikale tradities met de moderne muziekcultuur in zijn verschillende vormen en stijlen.

Gianfranco is verbonden aan Major7 Music Teachers, een landelijke Music Experience Academy waar studenten en geschoolde muziekleraren de wereld van muziek delen. Bij Major7 kun je privélessen boeken voor verschillende instrumenten en stijlen, van piano tot gitaar, van pop tot jazz. Je leert van professionele en gepassioneerde docenten die je op maat begeleiden en inspireren. Ook kun je ook deelnemen aan workshops, optredens en opnamesessies om je ervaring te verrijken en je plezier te vergroten. Of je nu beginner of gevorderd bent, jong of oud, Major7 helpt je om jouw sound te ontdekken en te laten horen.

Wil je gitaarles krijgen van Gianfranco Mascayano? Neem dan contact op met Major7 Music Teachers en boek een proefles. Je zult er geen spijt van krijgen! 😊

Opleiding:

  • 1992 – Klassiek en pop gitaar – Conservatorium Gävle in Zweden
  • 2001 – Highschool performance program; Jazz gitaar – Conservatorium Gävle in Zweden
  • 2009 – Jazz diploma – Conservatorium Barcelona
  • 2012  – 2 jaar studio musician diploma Jazz / Rock / Soul – Stockholm Zweden
  • 2013 – 4 jaar conservatorium – Conservatorium Amsterdam

Hoe kun je je inschrijven voor de muziekles?

Als je meer wilt weten over Gianfranco of een proefles wilt boeken, neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Livia heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wat zijn de voordelen bij Major7 Music Teachers?

Als je je nu inschrijft voor de piano of compositielessen van Livia, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om te kiezen tussen online of fysieke lessen

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de gitaar – of compositielessen van Gianfranco!

Gianfranco is een  enthousiaste docent bij Major7 Music Teachers en kijkt ernaar uit om al zijn nieuwe leerlingen te ontmoeten!

Leslocatie

Amsterdam

Gitaarles in Amsterdam - van Beuningenstraat 80D
Van Beuningenstraat 80 D
1051 XS Amsterdam, Noord-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: gianfranco@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Geopend

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Bekijk hier de muzieklessen van Gianfranco Mascayano

Contactformulier